Autor Subiect: Pregatiri pentru al 3-lea Razboi Mondial - ungurii ascund o retea de exploatari  (Citit de 3539 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Un reporter a descoperit ceva absolut SOCANT cand a primit un telefon de la un cetatean roman ce fusese in vacanta la Balaton. Ungaria se pregateste de atac!
Cativa turisti au cazut acum cateva saptamani in ceea ce s-a dovedit a fi apoi un complex minier subteran bine camuflat de Ungaria. Incidentul a fost musamalizat rapid de serviciile unguresti, insa unul din turisti s-a hotarat sa rupa tacerea. Mai jos puteti citi uimitoarea poveste a acestuia:
”Oamenii astia au construit ceva incredibil. Cred ca se pregateste ceva, ceva mare, pentru ca altfel nu aveau de ce sa se ascunda asa. Inchipuiti-va…Au de toate sub pamant, retele de transport, cantine. Cauta aur la sute de metri adancime si au construit uzina si zonele de prelucrare tot in galerii, ca sa nu atraga atentia lumii.
Eram cu familia in vacanta. Cu familia si cu niste prieteni.  Fetele au ramas cu copiii la plaja, si noi baietii am vrut sa dam o raita cu bicicletele pe potecile de munte din nord. Ne-am luat la noi apa, haine si ceva de-ale gurii si am zis ca ne-om intoarce noi seara. Am mers noi ce-am mers, sa fi tot mers vreo 4-5 ore, ca asta se intampla dupa ce ne-am oprit sa mancam ceva. Am ajuns intr-o zona unde padurea era foarte deasa, si nici cararea nu se mai vedea asa de clar, asa ca eu am zis sa ne intoarcem. C. a vrut sa mai mergem, macar un kilometru, doi, ca a zis ca atunci e mai palpitant, cand nu mergi pe drumul “asfaltat” de altii inaintea ta.
Dupa cateva zeci de minute de mers, am realizat ca nu mai vedem nici un marcaj, nici un drum, nimic, si am vrut sa ne intoarcem, am zis ca nu putem fi departe, om fi luat-o pe langa drum.
Asa ca am facut stanga, acolo unde din calculele noastre socotisem ca ar fi drumul si atunci s-a intamplat nenororcirea. C. a vrut sa ocoleasca un deal mai pieptis, si a cotit spre dreapta …si am vazut cum se deschide in fata noastra un hau enorm. In mijlocul padurii se afla o groapa mare, o cariera de ceva, nu stiam exact despre ce este vorba la vremea respectiva. C. a vrut sa coboram si sa ne uitam putin in jur, nu stiam ca ar fi ceva de genul asta acolo si am crezut ca ar fi interesant s-o vedem mai aproape.
Pe masura ce ne apropiam, auzeam zi zgomote, de parca s-ar fi lucrat acolo, si n-ar fi o cariera parasita, moment in care am strigat dupa C. sa ne intoarcem. C. s-a rasucit sa-mi raspunda…si brusc a disparut. Pana sa ma dezmeticesc sa-mi dau seama ce se intampla, am vazut o gaura mare in fata mea si n-am mai putut s-o evit. Cred ca am cazut prin ea, caci nu-mi mai amintesc nimic decat ca ne-am trezit intr-un fel de beci.
Cred ca am cazut in ceva galerie surpata. Pe atunci habar n-aveam unde am ajuns, dar pe masura ce trecea timpul si pe noi ne plimba de colo-colo, sunt aproape sigur ca era vorba de o galerie miniera surpata. Probabil ca s-au apropiat prea tare de suprafata in acel loc.
In fine, nici nu ne dezmeticisem bine, ca am fost inconjurati de mai multi oameni imbracati intr-un fel de uniforma si cu cagule, lanterne. Ne-au zis ca daca ii urmam si facem exact ce ne spun ei, o sa fi in regula.
Ne-au dus in niste birouri neinteresante, asta dup ace ne-au plimbat prin fel de fel de coridoare, ba la stanga, ba la dreapta…probabil sa nu mai stim drumul inapoi de unde am cazut. Cat ne-au tot plimbat pe noi asa, am apucat sa aruncam cate un ochi pe pereti, am vazut niste schite, probabil un fel de planuri ale cladirii si am vazut o usa pe care era simbolul radioactiv…. Am trecut la un moment dat si pe langa niste sine, unde erau oprite niste vagonete pline cu pamant. Oamenii aia ne tot impingeau sa trecem mai repede pe langa vagonete, si atunci…m-am facut ca ma impiedic si m-am sprijinit de un vagonet din asta, era intr-adevar plin cu pamant si cu resturi de piatra. Cineva a strigat la mine, probabil sa ma ridic, iar in momentul in care a venit un mascat din ala cu lanterna sa vada ce se intampla, am vazut ca molozul din vagonet era auriu. Erau bucati de AUR in molozul ala, si cred ca asta era de fapt, o mina de aur ascunsa.
Problema e ca dupa ce am intrat in birouri s-a rupt filmul si ne-am trezit apoi intr-un autocar, in drum spre oras, fara sa intelegem ce se intampla. Am fost dusi, cumea, in alt birou, in care ni s-a explicat ca trebuie sa uitam ceea ce s-a intamplat, unde am fost, ca ne-au inregistrat si ca daca vorbim nu o sa ne fie bine.
Apoi ne-au lasat sa plecam. Ne-au si dus intr-un fel de microbus pana in statiune. Cand am ajuns inapoi la pensiune am vazut ca era trecut de 11 seara.
Cand am ajuns acasa am cautat informatii despre exploatarile miniere din zona. N-am gasit nimic, dar absolut nimic. Nu se scrie nimic despre mina aia. Si asta m-a facut sa vorbesc. Mi-e si mai frica ca ni se pregateste ceva, ca o sa ne prinda nepregatiti.”

Offline shpeedy

Aveai doua topicuri dedicate acestui subiect - Un baaaanc :) si Sa mai radem nitel!!...  =))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Sursa?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

Realitatea.net - daca ma uit la data si ora cred ca a si inceput razboiul ... mediatic.

Offline miocrl

claar cineva ne rascoleste

acus o sa intram in razboi cu Rusii ca nu ne dau tezaurul ..:( :)

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
claar cineva ne rascoleste
acus o sa intram in razboi cu Rusii ca nu ne dau tezaurul ..:( :)

În urmă cu 70 de ani am fost în război cu Noua Zeelandă, ce mai contează acum o hârjoneală la frontiere ?!
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

În urmă cu 70 de ani am fost în război cu Noua Zeelandă
Aia nu cred sa fi tras vreun glont pe la noi ... da' tot cam pe vremea aia eram in razboi si cu Unchiu' Sam  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

Apropo de Noua Zeelanda si Uncle Sam ... eu recunosc ca nu stiam de acest conflict.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Aia nu cred sa fi tras vreun glont pe la noi ... da' tot cam pe vremea aia eram in razboi si cu Unchiu' Sam  >:D<

Păi ca membri ai Axei le-am declarat război şi unora şi celorlalţi. Neozeelandezi au fost în echipajele bombardierelor ce făceau lumină noaptea prin câmpurile noastre petrolifere ori pe la rafinăriile ce făceau economie la buleftrică.
"Domnilor, sunt consternat ! O ţară din Orient al cărei nume l-am uitat, ne-a declarat război" - ar fi spus Roosevelt membrilor Congresului. Declaraţia de răzbel a fost făcută de Antonescu la 11 decembrie 1941, răspunsul oficial american a venit după câteva luni. Atât le-a trebuit americanilor  să se dezmeticească în urma teribilei ameninţări...

Referitor la prima postare din topic, mă felicit că nu mă apuc de şpriţuri în teren necunoscut. Nu de alta dar a doua zi, în loc de ciorbă de potroace s-ar putea să scriu pe bloguri despre flote de ambulanţe ce se pot transforma în regimente mecanizate islamiste ori alte cele ... Citii pe la începutul anului chestii de-astea, văd că băieţii nu se lasă...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
 Referitor la  intamplare:  Teoria Conspiratiei ( cu Julia Roberts  / Mel Gibson) sau CanCan Tv ? =))

Păi ca membri ai Axei le-am declarat război şi unora şi celorlalţi. Neozeelandezi au fost în echipajele bombardierelor ce făceau lumină noaptea prin câmpurile noastre petrolifere ori pe la rafinăriile ce făceau economie la buleftrică.
"Domnilor, sunt consternat ! O ţară din Orient al cărei nume l-am uitat, ne-a declarat război" - ar fi spus Roosevelt membrilor Congresului. Declaraţia de răzbel a fost făcută de Antonescu la 11 decembrie 1941, răspunsul oficial american a venit după câteva luni. Atât le-a trebuit americanilor  să se dezmeticească în urma teribilei ameninţări...

Referitor la prima postare din topic, mă felicit că nu mă apuc de şpriţuri în teren necunoscut. Nu de alta dar a doua zi, în loc de ciorbă de potroace s-ar putea să scriu pe bloguri despre flote de ambulanţe ce se pot transforma în regimente mecanizate islamiste ori alte cele ... Citii pe la începutul anului chestii de-astea, văd că băieţii nu se lasă...

Incep sa iubesc forumul, sunt cu cafeaua in fata in birou si nu mai imi trebuie sa citesc presa....
Oricum nu citeam prea mult, ma multumeam cu head-info de la  2-3 televiziuni-- de dimineta inainte de a pleca la servici - dar, domnilor, admit ca de vreo  2 -3 saptamani cand deschid forumul nu mai am nevoie de alte clipe de relaxare....si asta e un lucru bun ;).
Mi-a placut comentariul tau... si incepe sa imi placa umorul fin din "cafenea.." la mai mare ! :good:
« Ultima Modificare: 05.Oct.2012, 10:18:07 a.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life