Autor Subiect: Pregatiri pentru al 3-lea Razboi Mondial - ungurii ascund o retea de exploatari  (Citit de 3540 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Citii pe la începutul anului chestii de-astea, văd că băieţii nu se lasă...

Pai n-am fi balcanici adevarati, daca n-am baga fitile...

In alta ordine de idei (dar cu referiri la prima parte a titlului), in ultima vreme ma uimeste (placut) maturitatea de care da dovada Turcia.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
… Am trecut la un moment dat si pe langa niste sine, unde erau oprite niste vagonete pline cu pamant. Oamenii aia ne tot impingeau sa trecem mai repede pe langa vagonete, si atunci…m-am facut ca ma impiedic si m-am sprijinit de un vagonet din asta, era intr-adevar plin cu pamant si cu resturi de piatra. Cineva a strigat la mine, probabil sa ma ridic, iar in momentul in care a venit un mascat din ala cu lanterna sa vada ce se intampla, am vazut ca molozul din vagonet era auriu. Erau bucati de AUR in molozul ala, si cred ca asta era de fapt, o mina de aur ascunsa.

...Putea sa fie foarte bine bine pirita (http://ro.wikipedia.org/wiki/Pirit%C4%83), nu aur...
:D
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Pai n-am fi balcanici adevarati, daca n-am baga fitile...

In alta ordine de idei (dar cu referiri la prima parte a titlului), in ultima vreme ma uimeste (placut) maturitatea de care da dovada Turcia.

Dacă nu greşesc, Turcia a înregistrat anul trecut o creştere economică de 8%, firme mari investesc în  parcuri industriale acolo, înţeleg că se construieşte într-un ritm susţinut. Turismul este înfloritor, comerţul asemenea.Cu ce i-ar ajuta un conflict armat ?

Pe de altă parte, intuiţia mea feminină îmi spune că racheta lansată de pe teritoriul sirian ce a lovit o localitate din Turcia şi a determinat riposta artileriei turce, a fost o provocare planificată în detaliu. "Fitilaş balcanic" adică ...
P.S. - Încălzirea globală face să se simtă mai pregnant mirosul petrolului iranian.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

"Domnilor, sunt consternat ! O ţară din Orient al cărei nume l-am uitat, ne-a declarat război" - ar fi spus Roosevelt membrilor Congresului.
Mi-ai luat-o inainte cu citatu' asta  ;)

Neozeelandezi au fost în echipajele bombardierelor ce făceau lumină noaptea prin câmpurile noastre petrolifere ori pe la rafinăriile ce făceau economie la buleftrică.
Detalii de astea cu neozeelandezii nu stiam  :"> :"> :">
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline edy70

Si care-i legatura dintre prietenii nostri maghiari si WW3 ?

Nu sunt un adept al teoriei conspiratiei si cu atat mai putin gust texte atat de slabe (forma si fond) ca acesta din debutul topicului. Dar ....

WW3 bate la usa. Si din pacate in spatele usii sunt niste slabanogi (politicienii ??) care nu cred ca o mai pot tine inchisa mult timp. Si ce este mai rau, citez din memorie, dupa terminarea celui de-al treilea razboi mondial in al patrulea ne vom bate cu pietre.

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
In diversiune sunt doua categorii de prestatori: zvonerii si raspandacii... :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

si noi, astia care ne pierdem timpul sa citim astfel de aberatii

daca era postat la o sectiune de diverse sau chiar bancuri, treaca mearga, dar sa deschizi un topic nou pentru o asemenea tampenie...  trolling si spam pe fata... dar de ce ma mir, cam la asta se rezuma si celelate posturi ale userului respectiv...

Offline shpeedy

dar de ce ma mir, cam la asta se rezuma si celelate posturi ale userului respectiv...

Pacat ca-i posesor de Suzuki...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci