0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citii pe la începutul anului chestii de-astea, văd că băieţii nu se lasă...
… Am trecut la un moment dat si pe langa niste sine, unde erau oprite niste vagonete pline cu pamant. Oamenii aia ne tot impingeau sa trecem mai repede pe langa vagonete, si atunci…m-am facut ca ma impiedic si m-am sprijinit de un vagonet din asta, era intr-adevar plin cu pamant si cu resturi de piatra. Cineva a strigat la mine, probabil sa ma ridic, iar in momentul in care a venit un mascat din ala cu lanterna sa vada ce se intampla, am vazut ca molozul din vagonet era auriu. Erau bucati de AUR in molozul ala, si cred ca asta era de fapt, o mina de aur ascunsa.
Pai n-am fi balcanici adevarati, daca n-am baga fitile...In alta ordine de idei (dar cu referiri la prima parte a titlului), in ultima vreme ma uimeste (placut) maturitatea de care da dovada Turcia.
"Domnilor, sunt consternat ! O ţară din Orient al cărei nume l-am uitat, ne-a declarat război" - ar fi spus Roosevelt membrilor Congresului.
Neozeelandezi au fost în echipajele bombardierelor ce făceau lumină noaptea prin câmpurile noastre petrolifere ori pe la rafinăriile ce făceau economie la buleftrică.
dar de ce ma mir, cam la asta se rezuma si celelate posturi ale userului respectiv...