Autor Subiect: concediu 2009 - rexkroki  (Citit de 7978 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

concediu 2009 - rexkroki
« : 22.Feb.2009, 02:04:00 a.m. »
dupa cum bine zice un proverb romanesc, omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, tot asa m-am interesat si eu de una de alata si rpimul pas e un nou pasaport...  se pare ca va fi unul biometric  :popa:   

destinatia...deocamdata ramane in suspans  B-)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: concediu 2009 - rexkroki
« Răspuns #1 : 22.Feb.2009, 01:22:57 p.m. »
Rulota a venit?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 22.Feb.2009, 02:49:21 p.m. »
episodul rulota face parte din filmul "moare dar nu se preda", astfel ca a fost amanata achizitia... deocamdata va fi inlocuita cu un cort  :(  iar de restul banilor se achita ultimele rate la SX4 si se finanteaza partial concediul din vara  :)

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #3 : 09.Apr.2009, 09:52:02 a.m. »
Eu sant hotarat plec cu masina in grecia insula thassos pe 12 iulie seara.Este o insula superba,anul trecut am fost cu autocarul si nu am apucat sa vad toate plajele salbatice,asa ca anul asta o sa le iau la rand.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #4 : 09.Apr.2009, 02:10:10 p.m. »
suna interesant  :->
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5 : 09.Apr.2009, 02:36:42 p.m. »
Eu sant hotarat plec cu masina in grecia insula thassos pe 12 iulie seara.Este o insula superba,anul trecut am fost cu autocarul si nu am apucat sa vad toate plajele salbatice,asa ca anul asta o sa le iau la rand.

Te duci in patria lui Jimny si Terios ;). :D
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 09.Apr.2009, 03:45:18 p.m. »
Ia mergeti voi frumos in concediu pe topicurile voastre :)

Deocamdata am reusit sa-mi fac pasaport nou. Incredibil, fara coada, fara nervi, in doua ore l-am avut. L-am facut in Timisoara cu taxa de urgenta, 100 lei.

Acum sunt la stadiu de planificare traseu, in mare sunt cam 10.000 km  :D   Perioada e inca incerta, probabil in iunie.

Va tin la curent cand am noutati.

Offline bogdanb

« Răspuns #7 : 11.Apr.2009, 01:26:14 p.m. »
Felicitari pentru pasaport! Eu cand l-am luat tocmai se infiintase "ghiseul unic"... doar ca cei din Bucuresti aplicasera conceptul ad-literam  X-(
E biometric? Ce are diferit fata de cel de pana acum?
Dar destinatia? care e destinatia?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline M_TM

« Răspuns #8 : 12.Apr.2009, 12:43:16 p.m. »
Bravo rexkroki.Se pare ca sunt si tipi care stiu ce vor.10.000  prin europa presupune si un buget ce nu se incadreaza in "criza".Oricum,daca e permisa o sugestie,incearca sa mergi cat mai putin posibil pe autostrazi.Pe langa faptul ca sunt destul de costisitoare(IT),nici nu prea vezi nimic.Noi ,la ultimul concediu,am facut planificare traseu (pe gps) fara autostrazi.Si sa sti ca a fost super interesant.Chiar simti ca vezi tara respectiva.Mai e o problema ,nu prea e ca la noi,pui cortul unde vrei.Imediat vine un echipaj si te redirectioneaza ,la modul cel mai politicos posibil :clap: Cred ca o sa avem si imagini din plimbareala,nu?Concediu placut si fara incidente :good:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 23.Apr.2009, 01:08:35 p.m. »
Pasaportul e normal, nu e biometric, cred ca inca nu se elibereaza cele biometrice. Mi-am facut din asta pentru ca voi avea nevoie de el sa pot intra in Norvegia unde chiar daca cetatenii romani nu au nevoie de viza nu pot intra pe baza buletinului fiindca Norvegia nu e in Uniunea Europeana.

Voi merge pe autostrazi cat se poate de mult pentru ca distanta e relativ mare iar timpul relativ scurt, cca trei saptamani. Principalele puncte pe care vreau sa le vizitez sunt Nordkapp si Insulelel Lofoten din nordul Norvegiei. Pentru restul traseului sunt in faza de documentare. Traseul din poza atasata e unul provizoriu, el putand suferii modificari in functie de multi factori dar in special de intuitia de la fata locului. Chiar daca e mai lung vreau sa ajung si la Munchen sa vizitez pe cineva, chiar daca am mai fost de multe ori. In tarile nordice poti sa-ti pui cortul oriunde dar nu mai putin de 150 m de prima locuinta.