Autor Subiect: Exfoliere strat lac  (Citit de 9276 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Exfoliere strat lac
« Răspuns #30 : 26.Iun.2012, 02:34:17 p.m. »
Oare din ce zona a tarii sint persoanele astea care pronunta "ie" in loc de "e"  :-/ :-/ :-/   (intrebare pe jumatate retorica)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #31 : 26.Iun.2012, 02:36:05 p.m. »
Ma mir ca nu ai auzit, ca preiotarea este de influenta slava...
Cu parere de rau dar despre asa ceva nici nu am invatat in scoala si nici pina pina acum (in special dupa revolutie) nu l-am (le-am) intilnit in scris; ma refer la cele doua cuvinte: "ie" in loc de "e" si "io" in loc de "eu". Poate o fi coincis cu ziua cind am fost bolnav de amigdalita si am lipsit eu la lectia aia de romana in care s-a tinut acel curs. Am observat o folosire intensa mai mult din partea bucurestenilor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bisti

« Răspuns #32 : 26.Iun.2012, 06:17:45 p.m. »
Inseamna ca ai lipsit la istorie :

"Inscriptia din jurul stemei este in slavona - limba timpului - si poate fi tradusa in felul urmator: “Io Mihai Voievod, Domn al Tarii Romanesti, Ardealului si a toata Tara Moldovei”.

http://www.sabii-de-toledo.ro/Catalog/Armele_strmosilor/Securea_lui_Mihai_Viteazul/body_securea_lui_mihai_viteazul.html

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #33 : 26.Iun.2012, 06:26:38 p.m. »
tot off topic:
azi dimi zice soacramea ca merge sa ia niste "miere" ....

Soacra-mea zice invers: am cumparat carne de "mel", desi tot din zona aia a tarii se trage...

Domnii moderatori, va rog interveniti si mutati discutia in alte topicuri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #34 : 26.Iun.2012, 07:05:19 p.m. »
Inseamna ca ai lipsit la istorie :... “Io Mihai Voievod, Domn al Tarii Romanesti, Ardealului si a toata Tara Moldovei”.
Tot ce-i posibil sa fi avut si istoria in ziua respectiva  :). Probabil c-a fost acea intors(at)ura in care s-a ajuns in ziua de azi sa se scrie cu "sUnt" in loc se sInt", fAta" in loc de "fIta" sau chiar mai peste masura folosit de "a" in loc de "i" la inceputul cuvintului.

Cind unii nu mai au ce face, isi cauta singuri de lucru si ii pun pe cite unii (din ce in ce mai multi) in imposibilitatea de a lua chiar bacul la limba romana. :)
« Ultima Modificare: 26.Iun.2012, 07:07:49 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline xim

« Răspuns #35 : 26.Iun.2012, 07:12:20 p.m. »
Ca sa vezi, unde dai si unde crapa .. lacul omului ... daca mai era canicula, as fi dat vina pe insolatie...dar asa, cred numai ca unii sunt prea "hodiniti". :)

1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 26.Iun.2012, 07:33:51 p.m. »
...unii sunt prea "hodiniti". :)
Trec cu vederea faptul ca prin "unii sint prea hodiniti" se bate apropoul la prostia omului.

P.S.  A atrage atentia unuia sau altuia sa scrie sau sa se adrseze corect romaneste nu cred ca se poate cataloga ca fiind prostie.
  • Suzuki SX4

Offline xim

« Răspuns #37 : 26.Iun.2012, 07:53:39 p.m. »
Stimate coleg de forum...dumneavoastra faceti distinctie intre formal si informal?
Eu cred ca acesta este un loc in care limbajul/scrierea informala isi au locul, dar daca sunteti cumva genul care merge la picnic in costum nu cred ca ati observat acest lucru.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 26.Iun.2012, 08:00:50 p.m. »
...daca sunteti cumva genul care merge la picnic in costum nu cred ca ati observat acest lucru.
De ce sint oare hainele asa de scumpe cind cele mai mari placeri le ai fara ele ???
« Ultima Modificare: 26.Iun.2012, 08:08:34 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline macmat

« Răspuns #39 : 26.Iun.2012, 11:21:49 p.m. »
"ie". Imi poate spune si mie cine cunoaste ce semnificatie are
Iaca o "ie" !!!!  :D >:D<