Autor Subiect: Exfoliere strat lac  (Citit de 9274 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Exfoliere strat lac
« Răspuns #10 : 20.Mai.2012, 11:07:07 a.m. »
...astept raspunsul lor ... de mai bine de 2 luni jumate ...
Cu siguranta te-au pierdut din vedere. Mai incearca un contact cu ei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

« Răspuns #11 : 21.Mai.2012, 08:46:57 a.m. »
Am sunat la Suzuki Cluj (ca lor le-am raporat "oroarea si tot lor le-am trimis si pozele)si am cerut detalii .. iar raspunsul lor a fost ca asteapta raspuns de la cei la care au trimis reclamatia mea.
Am sa-i mai zgandar saptamana asta inca odata.

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 23.Mai.2012, 11:23:24 a.m. »
Am sunat din nou la Susuzki Cluj .... acelasi rapsuns ... nu au primit nimic inca de la Suzuki RO. Mi-au sugerat sa sun eu la Suzuki Ro, pt. ca astfel poate se misca mai rapid lucrurile.
Desi nu mi-a convenit aceasta sugestie .. am sunat totusi azi, am aflat ca toata lumea e la curs (adica cei in masura sa-mi dea un raspuns vizavi de problema mea) si ca pana vineri voi fi contactat pt. problema mea.
Sunt usor sceptic vizavi de contact ... insa astept raspunsul ca sa vad cu cine ma judec. (de data asta sunt decis sa jumulesc serios pe cineva)

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 23.Mai.2012, 09:17:43 p.m. »
...toata lumea e la curs...
S-au decis sa invete limba romana ???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ASZ

« Răspuns #14 : 24.Mai.2012, 09:47:54 a.m. »
Mai degraba ... maghiara ... ca sa si inteleaga ceva din masinile noastre :(

Offline ASZ

« Răspuns #15 : 05.Iun.2012, 09:26:53 p.m. »
Ei bine ... raspunsul lor nu a aparut ... asa ca am sunat eu la Suzuki Romania ... insa am fost rugat sa astept, pana cineva se va indura sa se ocupe si de problema mea
Dupa vreo 2 zile ma suna cei de la Cluj, ca au fost sunati de Suzuki RO, cum ca pozele nu sunt clare (eu zic ca sunt foarte clare .. dar nah ... mai trage de timp lumea) ... ca poate ca zona a fost lovita si revopsita usa ... tot felul de balarii .. doar sa mai traga de timp.
De ce spun asta ?
Pai pt. ca:
- masina a fost la Suzuki Cluj, unde au vazut si constatat problema (chiar asa incredere au in reprezentantii lor din teritoriu ????)
- pozele sunt destul de clare ... facute din mai multe unghiuri si cu masina curata (ei zic ca vor poze cu masina spalata ...  poate un polish nu ar dori ???)
- le-a luat 3 luni !!!???? sa constate ca vor alte poze .... (mailul meu a plecat catre ei in 5 martie ...)

Ce sa mai spun ... e evident ca urmatoarea masina nu va fi Suzuki ... prea multa nesimtire la Suzuki Ro cat si prea multe lucrurile care m-au dezamagait (caseta, geamul usa stanga fata care vibreaza in draci, consumul, greierii de la usa din torpedou, plasticele care se zgarie usor, tapiteria usilor care ramane alba la orice atingere, scartaitul scaunului soferului, etc. ... ca nici nu-mi vin toate in minte)

Trebuie sa spun cu regret ca am fost mult mai multumit de Fusionul SH adus din Germania, decat de masina asta :(

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 06.Iun.2012, 09:34:37 a.m. »
- masina a fost la Suzuki Cluj, unde au vazut si constatat problema (chiar asa incredere au in reprezentantii lor din teritoriu ????)
- pozele sunt destul de clare ... facute din mai multe unghiuri si cu masina curata (ei zic ca vor poze cu masina spalata ...  poate un polish nu ar dori ???)
- le-a luat 3 luni !!!???? sa constate ca vor alte poze .... (mailul meu a plecat catre ei in 5 martie ...)
Oare ce parere o fi avind OPC-ul ?
  • Suzuki SX4

Offline ASZ

« Răspuns #17 : 06.Iun.2012, 09:45:00 a.m. »
Chiar la asta meditam azi noapte .... iar acum le-am trimis pe mail supararea mea, precum si promisiunea ca voi anunta situatia la Suzuki Ungaria, Suzuki Japonia si OPC.
Va rog sa ma ajutati cu adrese de e-mail la cele 2 Suzuki-uri :)
« Ultima Modificare: 06.Iun.2012, 10:07:31 a.m. de ASZ »

Offline bisti

« Răspuns #18 : 06.Iun.2012, 02:28:54 p.m. »
Pe un alt forum este o adresa de mail din Ungaria : gborka@suzuki.hu  . Persoana se pare ca este responsabilul cu exportul catre Romania a marcii Suzuki.

Pe relatia cu Japonia nu este decat o adresa postala.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 06.Iun.2012, 03:50:09 p.m. »
Toate mail-urile ajung la SR... Chiar si cele pe care le trimiteti in JAPONEZA!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!