Ei bine ... raspunsul lor nu a aparut ... asa ca am sunat eu la Suzuki Romania ... insa am fost rugat sa astept, pana cineva se va indura sa se ocupe si de problema mea
Dupa vreo 2 zile ma suna cei de la Cluj, ca au fost sunati de Suzuki RO, cum ca pozele nu sunt clare (eu zic ca sunt foarte clare .. dar nah ... mai trage de timp lumea) ... ca poate ca zona a fost lovita si revopsita usa ... tot felul de balarii .. doar sa mai traga de timp.
De ce spun asta ?
Pai pt. ca:
- masina a fost la Suzuki Cluj, unde au vazut si constatat problema (chiar asa incredere au in reprezentantii lor din teritoriu ????)
- pozele sunt destul de clare ... facute din mai multe unghiuri si cu masina curata (ei zic ca vor poze cu masina spalata ... poate un polish nu ar dori ???)
- le-a luat 3 luni !!!???? sa constate ca vor alte poze .... (mailul meu a plecat catre ei in 5 martie ...)
Ce sa mai spun ... e evident ca urmatoarea masina nu va fi Suzuki ... prea multa nesimtire la Suzuki Ro cat si prea multe lucrurile care m-au dezamagait (caseta, geamul usa stanga fata care vibreaza in draci, consumul, greierii de la usa din torpedou, plasticele care se zgarie usor, tapiteria usilor care ramane alba la orice atingere, scartaitul scaunului soferului, etc. ... ca nici nu-mi vin toate in minte)
Trebuie sa spun cu regret ca am fost mult mai multumit de Fusionul SH adus din Germania, decat de masina asta