Autor Subiect: Vreau si eu Suzuki, mai mult pentru offroad si mai putin pentru asfalt  (Citit de 6276 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Saluare! Ma bucur sa va gasesc si sa vad cat de pasionati sunteti! (apropo, v-am gasit cautand pe Tapatalk).

Eu nu detin inca ceva din marca asta dar m-am decis sa cumpar Suzuki. Sper ca voi deveni in curand vanator cu acte in regula iar pescar sunt de ceva timp. Asa ca, deagi colegi, am o mare rugaminte la voi: ce model imi recomandati pentru aceste activitati, ce dotari (de fabrica si extra), la ce sa fiu atent, etc. Am sa cumpar ceva nou, nu sh.

Multumesc si sa nu aveti probleme pe strada si in afara ei!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Salutare.Pai...in primul rand spune un buget si ...ne orientam . :D
Go Terios!!!:)

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
O sa cumpar leasing dar din cate am vazut, pentru offroad e doar Jimny. Grand Vitara nici nu cred ca are 4x4Low. Asa e?

Offline lucianer

• Hero Member
Cum sa nu?Si este chiar bun!Intra pe aria celor cu G.V. si ai sa vezi acolo.Dar vorbim de doua masini din clase diferite.Jimny pentru cel mult 2 adulti+1 copil iar G.V. masina de familie si care isi face treaba in off-road fara teama.
exista si un G.V. scurt :

« Ultima Modificare: 17.Apr.2012, 03:26:49 p.m. de lucianer »

Offline bogdanb

exista si un G.V. scurt :

Si e chiar frumos, am vazut unul-doua pe strada; din pacate nu prea se gaseste la vanzare - rar de tot cate unul SH...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
Ce nu se gaseste pe strada ca nu inteleg? GV sau J?

Offline bogdanb

"exista si un G.V. scurt :
Si e chiar frumos, am vazut unul-doua pe strada; din pacate nu prea se gaseste la vanzare - rar de tot cate unul SH..."

Deci, este vorba despre GV scurt
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
Multumesc lui Lucian care s-a oferit sa imi spuna prin telefon cam tot ce trebuie sa stiu legat de alegerea mea in prima faza.

Offline lucianer

• Hero Member
No problem, deci G.V. =Grand Vitara  :D

Offline Laurentiu

...voi deveni in curand vanator cu acte in regula iar pescar sunt de ceva timp.[...] ce model imi recomandati pentru aceste activitati...
Grand Vitara model vechi cu cuplaj manual de 4X4 si reductor mecanic.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!