Autor Subiect: Vreau si eu Suzuki, mai mult pentru offroad si mai putin pentru asfalt  (Citit de 6275 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: Vreau si eu Suzuki, mai mult pentru offroad si mai putin pentru asfalt
« Răspuns #20 : 19.Apr.2012, 06:51:01 a.m. »
Nu ma intereseaza sa car trofeele :) daca o sa zic acum ca pastravii ii pot cara si cu Jimny, iar o sa sara unii sa las pestii unde sunt.

Multumesc pentru sfaturi dar rog sa se inchida aici daca nu se poate sa ramanem la sibiect.

Offline shpeedy

« Răspuns #21 : 19.Apr.2012, 08:50:13 a.m. »
Din cate inteleg, vanatoarea e pentru tine o modalitate de socializare. In cazul asta cred ca cea mai potrivita este intr-adevar o Grand Vitara din 2005-prezent nivelul de echipare Limited. Daca ii mai pui si un lift-kit...  :good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Leutz

« Răspuns #22 : 19.Apr.2012, 08:55:30 a.m. »
Moderatori nu sunt pe forumul asta?

Moderatori sunt; si ei chiar v-au rugat in privat sa scoateti reclama Sintel de la profil daca nu va incadrati in conditiile regulamentului. Nu insiram aici din nou care sunt acelea. Asa ca intrebam si noi; utilizatori intelegatori sunt pe forumul asta?

In chestiunea cu vanatoarea nu ne bagam, pentru ca e dreptul fiecaruia sa aiba o parere atat timp cat aceasta nu depaseste limitele decentei. Insa forumul nostru nu va va ajuta la business (asa cum ziceti ca o va face vanatoarea), decat daca acesta la randul lui ajuta cu ceva pe membrii/utilizatorii clubului/forumului.

Asadar, moderatorii acestui forum va CER public de aceasta data sa scoateti reclama de la avatar.

Cu respect,
Leutz
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #23 : 19.Apr.2012, 09:06:27 a.m. »
Nu ma intereseaza sa car trofeele :) daca o sa zic acum ca pastravii ii pot cara si cu Jimny, iar o sa sara unii sa las pestii unde sunt.

Multumesc pentru sfaturi dar rog sa se inchida aici daca nu se poate sa ramanem la sibiect.
Fratioare, uite, pana acum te-am lasat in pace.
Ideea ar fi sa te trezesti la realitatea reala a vietii si nu la cea sociala care e ca o mocirla si in care multi dintre noi se balacesc zilnic.

E de cacao sa-ti nasti o noua pasiune, vanatoarea, ca sa te imprietenesti cu unii cu care tu faci afaceri. Ce sa zic, pretext mai penibil ca asta nu puteai gasi.

Tot cersesti atata interventia moderatorilor. Nu a fost nimeni offtopic pentru ca topicul tau e la diverse si nu pe o zona tehnica. Ti s-a raspuns inclusiv de mine cu cea mai buna varianta care ti s-ar potrivi pentru ce vrei sa faci dar iti place sa te lamentezi in continuare si ai mai inventat-o si p-aia cu pescuitul. Ti-a zis cineva ceva despre pescuit?

O sa comit aroganta si o sa-ti spun ca-ti meriti soarta si invarte-te fix in cercul ala de "afaceristi" in care te stradui sa intri si nu-mi doresc in viata mea sa am vreo legatura cu "oameni de afaceri", d-astia, ca voi.

P.S. am vazut si eu reclama la avatar si am vrut sa te iau la misto dar te-am lasat in pace tocmai din respect pentru comunitate. Lucru care tu nu l-ai facut.
Daca ai observat, pana acum ti-am criticat actiunea de vanatoare si nu pe tine personal dar de fapt, si vanatoarea si orice reactie a ta, tot din plan personal pleaca si nu ar fi rau doar asa, cand esti singur in natura si contemplezi la nemurirea sufletului, sa te gandesti daca nu cumva trebuie sa iti reasezi mental scara de valori, modul cum pui problema si cum privesti lumea din jur. Incearca sa cobori cu picioarele pe pamant si nu mai trai intr-o lume iluzorie.
In Romania exista foarte putini oameni de afaceri, adevarati oameni de afaceri si nu profitori si speculanti de doi lei care-i intalnesti la toate colturile.

Imi cer scuze daca am lezat retina cuiva dar m-am saturat de falsa pudoare din tara asta si e cazul sa incepem de acum sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne mai ascundem dupa tot felul de aiurisme cautand scuze in regulamente si alte alea. Atata timp cat nimeni nu e jignit si limbajul este unul in limitele decentei, nu exista premize pentru moderare forumistica.

Offline Leutz

« Răspuns #24 : 19.Apr.2012, 09:53:30 a.m. »
Intrucat user-ul @Kingy ne-a parasit prematur, consider ca odata cu disparitia acestuia se incheie si discutia off-topic despre vanatoare.

Multumiri si pe acest topic catre cei care nu au ripostat la 'opiniile' lui @Kingy. Rugamintea este sa ne intoarcem la discutia initiala si sa-l ajutam pe @CristiZ sa se hotarasca la o masina care sa fie cea mai potrivita pentru activitatile sale viitoare.

Catre @CristiZ, ramane insa cerinta de a da jos poza de la avatar.

:)

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline CristiZ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #25 : 19.Apr.2012, 03:06:55 p.m. »
@kingy: nu meriti sa iti raspun in nici un fel. Nu ai decat sa faci exact ce vrei si sa iti urmezi prinpiile dar atat timp cat ii critici pe altii ca nu iti impartasec ideile, e clar cine si ce fel de persoana esti!

@amini: daca mai posteza nenea de mai sus aici vreodata, eu parasesc drefinitiv formul, nu vreau sa gasesc numai destepti ca el care se afla in treaba, in loc de info utile pentru care am venit. Nu va fi o mare pierdere pentru nimeni daca plec, cu siguranta.

Avatarul am sa il schimb dar nu se poate din Tapatalk, aveti o versiune prea veche instalata. Poate faceti un upgrade. Am sa vad daca reusesc de pe calculator. Am pus aia de proba si nu  merge acum schimbata.

Acum la subiect: Grand Vitara cum se comporta offroad? Motorul de 1.9 nu e prea mic? As vrea cate pareri de la cei care conduc una. Multumesc.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 16.Sep.2012, 09:37:04 p.m. »

Avatarul am sa il schimb dar nu se poate din Tapatalk, aveti o versiune prea veche instalata. Poate faceti un upgrade. Am sa vad daca reusesc de pe calculator. Am pus aia de proba si nu  merge acum schimbata.

S-a rezolvat :D

Btw...1.9DDiS eu zic ca-i ok pentru GV, desi n-am o GV, dar am tot avut ocazia sa conduc GV 1.9DDiS
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #27 : 30.Dec.2012, 11:16:50 p.m. »
@kingy: nu meriti sa iti raspun in nici un fel. Nu ai decat sa faci exact ce vrei si sa iti urmezi prinpiile dar atat timp cat ii critici pe altii ca nu iti impartasec ideile, e clar cine si ce fel de persoana esti!

@amini: daca mai posteza nenea de mai sus aici vreodata, eu parasesc drefinitiv formul, nu vreau sa gasesc numai destepti ca el care se afla in treaba, in loc de info utile pentru care am venit. Nu va fi o mare pierdere pentru nimeni daca plec, cu siguranta.

Intrucat user-ul @Kingy ne-a parasit prematur, consider ca odata cu disparitia acestuia se incheie si discutia off-topic despre vanatoare.

Multumiri si pe acest topic catre cei care nu au ripostat la 'opiniile' lui @Kingy.
Rugamintea este sa ne intoarcem la discutia initiala si sa-l ajutam pe @CristiZ sa se hotarasca la o masina care sa fie cea mai potrivita pentru activitatile sale viitoare.

Timpul a trecut si uite ca userul plecat prematur (cum de ti-a venit sa inventezi expresia asta? huh...) a revenit sa vada cum s-a finalizat. Si s-a finalizat NU.
Nu inteleg de ce trebuia sa multumesti unor potentiali postatori (si asta ti-a venit ca si prima, cum ca ar fi fost unii dar s-au abtinut... eu cred ca erau mii, sau zeci de mii  =)) )

Iarasi nu inteleg, deh, sunt mai greu de cap dar noroc ca am nas si miros bagatorii in seama, astia cu vanatoarea... asa, revin, nu inteleg pana la urma cum l-ati ajutat pe coleg sa-si aleaga masina cea mai potrivita pentru activitatile sale viitoare. Alta expresie gandita mult...

Eu ma simt foooooarte jignit ca al nostru coleg m-a certat si mi-a demonstrat ce fel de persoana sunt ca am curaj sa am o opinie diferita, ca ii critic activitatea de omorare a animalelor... in fine, era doar o parere si nu ar fi trebuit sa deranjeze asa mult dar stiti voi cine se supara usor...

Apropos, sper sa nu se supere cineva ca mi-am permis ca pe sectiunea de "diverse", am indraznit sa spun ceva care doar are legatura cu subiectul si nu e neaparat direct despre subiectul in sine. Ce exprimare am tras si eu...  :P
Oameni buni, daca era un topic tehnic si ma trezeam eu sa ma bag in seama vorbind de fazani, intelegeam, asa, ati suprareactionat fara sa analizati cu atentie situatia si s-a suparat toata lumea.

Revenind la masina omului, ca unul care ies des la offroad si vad si activitatea vanatorilor, ce masini au, ce s-ar preta mai bine pentru ce vrea el sau un alt potential doritor de asemenea masina, ii spun ca de la Suzuki nu are ce.
Numai cine nu stie dimensiunile unui vanat si nu vorbesc doar de ciori si iepuri ci de o capra, un porc mistret, etc, poate gandi ca o GrandVitara e potrivita pentru asa ceva.

Pentru vanatoare trebuie masina mare. Cu bena si la spate cu troliu legat de arcul ala metalic care il are cam orice masina cu bena in spate. Ca daca nu ai asa ceva, chemi 10 insi sa reusesti sa urci un mistret in bena.

Masinile care se preteaza la asa ceva sunt:
Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Nissan de care o fi dar sa fie cu bena... si lista poate continua.

P.S. cand aveti pareri administrative, luati si masurile de cuviinta daca respectivul a incalcat cu ceva vreo regula. Daca nu, nu mai faceti valuri inutil si mai rau agitati spiritele cu finalizare cu ecran albastru... ca o sa ramaneti singuri si priceputi recomandand suv-uri de oras pentru vanatoare si rad si fazanii de noi...
Si da, daca merit banat sau sanctionat pentru asta, sustin in continuare ca vanatoarea asta de sanchi asa, sa te dai vanator omorand animalele alea nevinovate doar ca sa ai cu ce sa te increzi la necunoscatori, e o crima impotriva animalelor. Fortat nitel termenul dar asta e.
Scuze pentru lungimea postului dar am recuperat...
Si nu, sa nu isi faca griji careva, nu mai revin.