Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 435147 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #170 : 13.Apr.2009, 03:00:51 p.m. »
Cum se poate iesi din criza daca ai un ............ rus:

E august, un mic oras pe malul marii ..., in plin sezon, ploua torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit. Toti au datorii si traiesc din credite. Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele.Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca datoriile la macelar.Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorul de porci. Acesta la rândul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i livreaza furaje pt. porci.
Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea ofera servicii pe datorie! Prostituata ia bancnota in mina si se grabeste spre hotel unde fusese cu clientii ultimele dati si unde ramasese datoare. In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nici o camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.
Nimeni nu a cistigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii si priveste optimist in viitor!
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #171 : 13.Apr.2009, 03:19:49 p.m. »
Dom' doctor, am si eu o problema! Am un dop in fund si nu mai pot face si eu nevoile ca omu' !
- Dar cum a ajuns acolo? - Pai mergem pe o plaja si am dat fara sa vreau cu piciorul intr-o lampa fermecata. A iesit un duh de acolo si mi-a zis ca imi indeplineste o dorinta, orice ...
- Si?
- Eu am zis: "no shit"!

In anii 80, la granita dintre Rusia si China au avut loc conflicte armate. Iata cum relateaza agentia de presa TASS:
La granita ruso-chineza, in timp ce un grup de tractoare arau falia de demarcatie avioane chinezesti le-au atacat.
Agentia China Noua:
La granita chinezo-rusa in timp ce un grup de planoare imprastiau ingrasaminte peste campiile cu orez, au fost atacate de tancurile sovietice.
Cum arata stirea difuzata de AGERPRESS:
Astazi la granita ruso-chineza a avut loc un bogat schimb de experienta pe teme de agricultura.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #172 : 13.Apr.2009, 11:12:29 p.m. »
*
-Rusia: Avem niste femei , de ti se scoala **** cand le vezi .
-China: Noi avem niste covoare , numai de drag stai pe ele
-Germania: Noi avem o tactica de razboi , daramam toata lumea .
-America: Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun .
-Romania: Noi ne culcam cu femei rusoaice pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza americana

*

Cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma luau de obraz si ziceau : "lasa ca si tu urmezi"... Acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic : "lasa ca si tu urmezi"

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #173 : 14.Apr.2009, 09:31:37 a.m. »
Un canibal calatorea cu avionul. Stewardesa il intreaba: - Ce ati dori sa serviti de mancare? La care canibalul: - Imi aduceti va rog lista pasagerilor...

Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecina-su Gheorghe, care isi batea temeinic nevasta. - Gheorghe, ce faci, ma? - Iote, imi repar masina de spalat.

O fetita observa la strand diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si intreaba:
-Mama! De ce nu am si eu asa ceva intre picioare?
-Rabdare, copilul meu, rabdare...

Maritul Ceapaev, eroul legendar al rusilor rosii rasfoia operele lui Marx inaintea bataliei hotaratoare cu albii lui Denikin. Ceapaev intorcea filele, cam una pe secunda. Pe la 12 noaptea vine Aliosa:
-Marite Ceapaev, trebuie sa te odihnesti, maine avem batalie cu albii lui Denikin.
Maritul Cepaev ia o cizma si o arunca dupa Aliosa. Continua sa citeasca operele lui Marx, cam o fila pe secunda. La ora 3 noaptea, actiunea se repeta. Celalta cizma, operele lui Marx, o fila pe secunda. La 6 dimineata Aliosa disperat:
-Marite Ceapaev, albii lui Denikin sunt pe coama dealului!
Maritul Cepaev lasa operele lui Marx deoparte si spune:
-Aliosa, nu stii tu unde dracu am pus bancnota aia de 20 de ruble?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline adrian_r5

« Răspuns #174 : 15.Apr.2009, 12:13:42 p.m. »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #175 : 15.Apr.2009, 12:22:22 p.m. »
si eu acu' dupa un sandel!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #176 : 15.Apr.2009, 12:45:52 p.m. »
oricum, tare ideea

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #177 : 15.Apr.2009, 01:13:16 p.m. »
This means WAR!!!!!  X-(

razak

• Vizitator
« Răspuns #178 : 15.Apr.2009, 01:21:41 p.m. »
pei stai mah ca voi vindeti suzuki nu dacia  =))

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #179 : 15.Apr.2009, 01:22:10 p.m. »
Sunati la Bucuresti , vreau un Sandero 1.6 Alb  =)) =))
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black