Autor Subiect: Usa spate blocata - nu se deschide nici din interior nici din exterior  (Citit de 9959 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline caza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Salutare,

Azi in timp ce deschideam masina(Swift 2007) de la telecomanda un prieten a incercat sa deschida usa spate in acelasi timp. Toate usile s-au deschis mai putin cea cu pricina.
Am mai patit asta pana acuma dar se rezolva usor de la butonul interior de deschidere/inchidere.

Din pacate acuma vad ca nu se mai deschide de nici o culoare. Am incercat toate variantele(telecomanda, buton, cheie) dar nimic.
In usa se aude ceva ca si cum ar incerca sa deschida, deci nu cred ca e motorasul.

A mai patit cineva asta? Idei cum as putea sa rezolv?

Merci.

Offline cipanu80

Cu celelalte usi descuiate,incearca sa ti tras de manerul la usa cu PRICINA si apoi incui masina.Dai drumul la maner si descui din nou masina.Sper sa mearga.La mine merge daca incui/descui masina de cateva ori(ignis).Banuiesc ca mecanismul este asemanator.
Succes!!
  • Suzuki Ignis,2007,2 WD , 1.3 ,benzina

Offline caza

• Newbie
  • *
Am incercat de vreo 20 de ori si din interior si din exterior, din pacate nu merge.

Am incercat sa "fortez" cu simt siguranta din interior dar nimic. Am observat ca la inchidere se misca, dar la deschidere nu schiteaza nici un gest:D

Merci

Offline adrian_r5

poate te ajuta poza asta:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline caza

• Newbie
  • *
Merci. Cred ca acuma se pune problema cum desfac panoul la usa.
Am vazut si eu ca pe interior am doar acel surub la deschizator. Aveti idee daca desfacand doar acel surub(6 in schema) pot sa dau panoul jos, avand in vedere ca usa e inchisa?

Offline dpavel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat

Offline bisti

Daca usa e inchisa nu cred ca ai loc de bancheta spate sa tragi de fata de usa. Incearca sa scoti bancheta si apoi sa tragi de fata de usa.

Offline macmat

Sx-ul are pe marginea usii o pirghie mica de siguranta impotriva deschiderii accidentale (copii din interior).......................Ai verificat pozitia pirghiei?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Asta am vrut si eu sa intreb, dar a spus ca nu poate deschide usa din exterior... :-S La siguranta respectiva pentru copii cred ca nu se deschide din interior usa.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline macmat

Merita incercat...... :D