Autor Subiect: Usa spate blocata - nu se deschide nici din interior nici din exterior  (Citit de 9960 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline caza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Usa spate blocata - nu se deschide nici din interior nici din exterior
« Răspuns #10 : 17.Ian.2012, 05:24:00 p.m. »
Da clar, merita incercat, dar cum nu am cum sa ajung la parghia respectiva, fiind chiar lunga incuietoare, optiunea asta din pacate nu intra in calcul.  :D

O sa mai butonez si o sa mai incerc tot felul de combinatii, si daca nu merge in weekend o sa incerc sa o desfac.

Offline macmat

« Răspuns #11 : 17.Ian.2012, 06:08:48 p.m. »
Corect,m-a luat gura(scrisul)pe dinainte,nu am realizat ca usa e inchisa... :pardon:...Poate din exterior cu vreo "scula de hot"(sirma,spita de bicicleta sau arc de umbrela) conceputa prin analizarea celeilalte sigurante de la usa spate care se deschide...... :-?

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 18.Ian.2012, 09:34:16 a.m. »
daca vrei hai la mine la garaj sa incercam sa o deschidem.. mai povestim si de bebei :D..

Offline grigoret

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #13 : 26.Sep.2015, 11:33:19 a.m. »
Help help help

Aceeasi problema am patit-o recent, am actionat simultan deschiderea electrica si parghia din interior, rezultatul: usa spate stanga blocata
Am reusit sa dau jos fata la usa sa ajung la broasca usii care e incapsulata in plastic alb, dar singura parghie exterioara ei e cea comuna cu manerul exterior; nu merge neam.
E un stopper inauntru care nu da voie, iar stopperul nu raspunde nici la motor nici la deblocantul din interiorul usii care nu mai are cursa completa
Sunt si balamalele usii slabite dar nu ma ajuta ca e clenciul inchis in oringul din caroserie...
Cum rezolv problema ?????????

Multumesc pentru orice raspuns util!
« Ultima Modificare: 26.Sep.2015, 12:03:08 p.m. de grigoret »

Offline grigoret

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #14 : 26.Sep.2015, 01:19:55 p.m. »
huh,... a mers dupa mai multe incercari... gen tine manerul deschis, blocheaza electric usile, lasa manerul, deblocheaza electric usile..desi nu stiu daca asta a dus la deblocarea stopperului,...  care stopper a fost pus pe pozitia deschis tragand de sarma lui (nu mergea sarma pana acum)
Verificat si merg toate operatiunile pe ea...
Am scapat relativ usor............
Long live suzu!!!

Offline enicky

« Răspuns #15 : 17.Oct.2015, 11:05:32 p.m. »
huh,... a mers dupa mai multe incercari... gen tine manerul deschis, blocheaza electric usile, lasa manerul, deblocheaza electric usile..desi nu stiu daca asta a dus la deblocarea stopperului,...  care stopper a fost pus pe pozitia deschis tragand de sarma lui (nu mergea sarma pana acum)
Verificat si merg toate operatiunile pe ea...
Am scapat relativ usor............
Long live suzu!!!

Salut ! ieri mi s-a blocat usa spate stanga la Vitara !  Ajuta- ma si pe mine , te rog, si povesteste-mi cum ai deblocat-o . M-a umplut de nervi !! Am incercat varianta asta, ce-i drept de  vreo 2,3 ori da n-a mers ! MULTUMESC MULT !!!!
« Ultima Modificare: 17.Oct.2015, 11:08:02 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip