Autor Subiect: Scaune fata  (Citit de 3659 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SSXX4

Scaune fata
« : 06.Ian.2012, 01:54:45 a.m. »
Buna tuturor!
Are idee cineva daca se potrivesc de la Swift scaunele incalzite (fata) pe un Splash 1.0 care nu are actualmente incalzire in scaune? Daca da, se pot inlocui usor sau mai bine la un atelier?
Multumim!
  • SX4 4x4 1.6 GLX 2008

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: Scaune fata
« Răspuns #1 : 06.Ian.2012, 09:16:00 a.m. »
Analizeaza prinderile scaunelor in caroserie, sau vezi daca se poate pastra scheletul de la Splash peste care se adauga upgrade-ul de la Swift.
Nu vad de ce nu ar merge, ambele modele impart multe piese comune.
Bafta!

Offline SSXX4

« Răspuns #2 : 06.Ian.2012, 12:24:41 p.m. »
Neavand la dispozitie si un Swift pt comparare, ma gandeam ca in special cei din capitala, la intalnirile lor periodice, ar pute sa traga cu ochiul la cele 2 masini (asta daca, bineinteles, vin simultan si un Swift si un Splash). Multuesc, oricum de sugestie. Mai asteptam pareri! Numai bine tuturor!
  • SX4 4x4 1.6 GLX 2008

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 06.Ian.2012, 12:51:20 p.m. »
Putem incerca cand mai vine @Iahim la intalnire...ori cine stie poate bucuresteanu' de acu' @SGD  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #4 : 06.Ian.2012, 02:04:29 p.m. »
Am inteles aluzia.....mea culpa  >:D<
Promit sa ies din starea de iarna si vin saptamana urmatoare.  :good:

Offline SSXX4

« Răspuns #5 : 06.Ian.2012, 03:22:45 p.m. »
Neavand la dispozitie si un Swift pt comparare, ma gandeam ca in special cei din capitala, la intalnirile lor periodice, ar pute sa traga cu ochiul la cele 2 masini (asta daca, bineinteles, vin simultan si un Swift si un Splash). Multumesc, oricum de sugestie. Mai asteptam pareri! Numai bine tuturor!
Scuze, ...ar putea...viteza, bat-o vina...mea culpa. :">
  • SX4 4x4 1.6 GLX 2008

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #6 : 06.Ian.2012, 03:32:41 p.m. »
acceptate scuzele, acceptate.....
Deja ma gandisem sa nu mai cerecetez compatibiliatea scaunelor intre Swift si Splash, dar acum daca ai recunoscut si reparat greseala esti din nou in carti!
Baftosule..... :-?

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #7 : 07.Ian.2012, 01:38:11 p.m. »
colegule....cred ca ar fi bine sa vezi anul de fabricatie la cele doua masini. in principiu tre sa se potriveasca...dar din 2007 au intervenit niste schimbari la ambele modele, deci daca de ex swiftul e 2005 si splashul 2008 cam sunt sigura ca nu se va pupa ceva.

Offline Laurentiu

« Răspuns #8 : 07.Ian.2012, 06:27:01 p.m. »
Are idee cineva daca se potrivesc de la Swift scaunele incalzite (fata) pe un Splash 1.0 care nu are actualmente incalzire in scaune?
Chiar daca nu se potrivesc 100%, scaunele le iei cu tot cu sanie si le poti modifica doar prinderile cu piesa intermediara; sint doar 4 suruburi pe fiecare scaun in parte.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline SSXX4

« Răspuns #9 : 07.Ian.2012, 11:06:08 p.m. »
colegule....cred ca ar fi bine sa vezi anul de fabricatie la cele doua masini. in principiu tre sa se potriveasca...dar din 2007 au intervenit niste schimbari la ambele modele, deci daca de ex swiftul e 2005 si splashul 2008 cam sunt sigura ca nu se va pupa ceva.
Pai am vazut pe aici un Splash 1.3, automat, din 2008, albastru, accidentat, cu scaune-fata incalzite la 300 RON! Iar Splash-ul e din 2009. Mai multe...habar n-am! Poate are cineva! Repet, in Bucuresti sunt mai multe sanse sa se intalneasca aceste 2 modele si sa se observe imediat gradul de compatibilitate. Poate se ofera niste buni samariteni...
PS Trixi, multumesc de bunavointa :)...
« Ultima Modificare: 07.Ian.2012, 11:11:00 p.m. de SSXX4 »
  • SX4 4x4 1.6 GLX 2008