Azi mare belea. Am intrat in teren ,la off... si nu mai tragea masina, imi dadea in nas, zici ca eram in limitare la 4000ture.......... zic sa-i dau cu a1a span........ nimic nene......... statea la 4000ture........zic......frate zici ca nu am aprindere buna......... jap... verific bujiile,toate ok, dadeau f bine scanteie........ dupa 1-2urcari mici incepea sa scada mai rau in ture si tremura motoru de ziceai ca vrea sa fuga

. Spre casa a mers din ce in ce mai prost. Am ajuns sa merg cu a5a fara acceleratie. Daca o acceleram tremura mai rau motorul. Pana la urma am ajuns tras pana acasa. Sa nu mai zic ca in 83km mi-a consumat 20l

juma de rezervor

Mai ma uit pe langa ea si desfac prima sonda dupa serpisori.... Oho.... la prima cheie a scos fum negru de ziceai ca e raba

apoi a mers mai binisor... zic... bai e catalizatorul kaput. e infundat.....e suspect. Dau jos catalizatorul si ce vad? un DOP pe saxofon

. bag ceva sa curat si a picat numai fagure......... Deci in saracia aia cilindrica dupa serpi e un fel de catalizator ?! Dupa ce am dat jos catalizatoru. mi-am facut din teava direct... mi-am sudat alta piulita ca sa pun sonda la locul ei....
Ies la o tura cu masina si dau span

trage grav acuma, e in mintile ei, chiar mai bine ca inainte.... a3a 130......a4a 150

si cam atat. ca am Simexurile

. Acum sper sa scap si de consumul excesiv de mare. Pei in ultima perioada imi consuma cel putin 20% ca popa....
Asadar, daca simtiti ca nu mai are power incepe si da in nas usor usor si incepe si consuma excesiv de mult chiar si la un mers normal si se aprinde check engine e clar, catalizatorul. Ori dat jos, ori... schimbat ori... ce vreti voi.