Multumesc ptr informatii si sugestii, in special userului Trixi, care a fost indeajuns de amabil sa ma ajute cu niste informatii! Asa cum am promis, atasez si niste poze...
Problema se pune in felul urmator: eram in interes de serviciu cand am produs accidentul masina fiind pe firma iar eu recent angajat

(
Dupa mici cercetari, am mai vb cu soferi, agenti se pare ca in situatii de genul asta normal ar fi sa se faca 50-50 la reparatii, ca doar nu ma duceam cu ea la mare... poate daca o loveam in drum spre casa ar fi fost altceva... voi ce ziceti? in contractul meu nu se stipuleaza asa ceva, dar oricum, seful meu e super baiat si orice ar fi nu vreau ca faza asta sa ne strice colaborarea, oricum eu imi dau interesul s0o aduc la starea initiala...
Sunt mai multe variabile:
1. Am luat un deviz de la service-ul Super Trafic unde am facut constarea la Astra ptr cel pe care l-am lovit, baietii mi-au zis un pret de 2500 ron (manopera montaj piese+vopsitorie) ceea ce sincer mi se pare f mult. am dat ceva tel pe la dezmembrari si nu am gasit nimic momentan, doar un suz mai vechi care nu se potrivea... inca mai caut... un prieten mi-a zis ca piesele m-ar costa in jur de 800-1000 lei si imi da un vopsitor la 200 / element ceea ce inseamna inca 600 la vopsitorie! sa zicem 1600 + montaj ajung pe la 2000, ceea ce e mult mai bine...
totusi ma gandesc ca cu 500 de eur + inca 200 imi iau un suzuki din germania ptr piese si tot ies mai bine, voi ce ati face in locul meu?
Inca o data, daca aveti sa-mi dati ceva sugestii ref la piese, sunt deschis!
Multumesc frumos,
Respect, Marius