Autor Subiect: Accident Suzuki Swift - caut piese pentru reparatii  (Citit de 5242 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Accident Suzuki Swift - caut piese pentru reparatii
« Răspuns #10 : 20.Oct.2011, 11:04:59 a.m. »
e bine deja ca ai gasit o vopsitorie decenta.
Cu vopsitoria, daca e masina de firma si daca pretentiile nu-s prea mari, poti apela la o foliere auto. Cu 600-700 lei o poti folia integral si intr-un timp relativ scurt fata de o vopsire normala.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline marius_guitar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #11 : 24.Oct.2011, 04:54:50 p.m. »
o intrebare am si eu...
maine merg la parcul auto de la Branesti, am gasit cateva piese la un pret bun, deja le au pregatite ptr mine!

Aveam nevoie si de un rezervor pe care ei nu-l aveau, intrebarea este daca s-ar potrivi un rezervor de benzina de la un suzuki swift 2006 la modelul meu din 2001!

Multumesc in avans ptr raspuns!
Marius

Offline LeonardSZK

« Răspuns #12 : 24.Oct.2011, 05:28:45 p.m. »
Nu. http://www.venite.hu/suzuki/swift4/41a.htm fata de http://www.venite.hu/suzuki/swift5/037.htm

P.S. Al tau este Swift 4, dupa 2005 este Swift 5
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline marius_guitar

• Newbie
  • *
« Răspuns #13 : 25.Oct.2011, 01:45:18 a.m. »
Multumesc de info "LeonardSZK"

Offline tinkerboy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
  • Gen: Bărbat
  • Don't look back..you've already been there!
AJUTOOOR
« Răspuns #14 : 21.Dec.2011, 06:24:07 p.m. »
Salut tuturor de p acest forum.Sunt nou aici.am si eu un Suzuki Swift 2010 1.3 benzina.de abia am cumparat-o de 2 saptamani.problema e ca am imprutat-o uni prieten care a lovit-o el fiind vinovatul.nu apucasem sa-i fac casco.este cineva care m-ar putea ajuta cu o usa dreapta fata?bineinteles contracost...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 21.Dec.2011, 06:31:59 p.m. »
@tinkerboy, nu e nevoie sa postezi acelasi anunt in mai multe topicuri diferite. Un topic nou pe tema asta este suficient. Bafta!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 21.Dec.2011, 10:41:12 p.m. »
sincer nu cred ca o sa te ajute cineva. intai ar trebuie sa ai o lista de piese necesare reparatieai apoi sa cauti pe forum(la cei ce dezmembreaza) si nu numai dupa ele

Offline marius_guitar

• Newbie
  • *
« Răspuns #17 : 20.Ian.2012, 12:36:59 a.m. »
Salutare...

Am facut rost de o mare parte din piese, timpul meu a fost foarte ocupat si abia saptamana asta ma apuc de ea... am cautat la dezmembrari, am fost inclusiv la Branesti nu am gasit mai nimic, fie erau modele mai vechi care nu prea se potriveau iar toate erau busite in fata... a trebuit sa cumpar capota pe original dupa ce mi s-au gresit piesele after-market...

Am nevoie disperata de un far + semnal dreapta daca are cineva ne putem intelege! De asemenea imi trebuie electroventilatorul+carcasa pentru radiator! O sa mai caut si pe forum, in cazul in care apare ceva as aprecia orice fel de feedback sau ajutor care ar putea duce la achizitionarea acestor piese mai ieftin... multumesc in avans, Sanatate

Offline Lni

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Femeie
« Răspuns #18 : 23.Ian.2012, 10:20:36 p.m. »
Eu am masina din care as da piese pentru cine are nevoie la reparat.Acum nu stiu exact ce a mai ramas intreg la ea, dar pot se poate verifica

Offline marius_guitar

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 24.Ian.2012, 12:31:46 a.m. »
Lni, ai pm! Astept un raspuns cat mai curand,
Multumesc