Treaba este ca nu sunt un incepator in ale resoftarii... La o fosta mea masina, un Seat Leon am castigat printr-o o simpla resoftare, cu DPF
on 48 de cai pe dyno:
http://www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/stealth-knight-seat-leon-by-gtt-racing-4730.html. Deci apasarea de taste chiar functioneaza atat pe masinile de strada cat si pe cele de curse cu care am avut onoarea sa concurez in campionatele nationale.

Nu merita sa faci dyno pentru 160 CP (aproximativ), ca o fi 156 sau 162 asta chiar nu conteaza, conteaza ca masina fuge tare, am reusit s-o imping pana la 180 km/h (inainte nu prea mai mergea dupa 160 km/h) si nu mai are lenesitatea aia specifica GV. Am mers 4 ani si jumatate fara soft si sincer nu am vrut s-o resoftez insa m-a suparat treaba cu turbina si DPF, iar acum ma mir cum nu am facut mai inainte, asa cum procedez de obicei. De exemplu pe Alfa Brera am scapat de DPF, am pus un soft stage2 (in jur de 250-260 CP) de cca un an iar de atunci masina e fenomenala.

Oricum, cine are reticiente fata de resoftari nu o sa se apuce pe acest drum niciodata, insa cei care au incercat macar odata un soft BUN stiu despre ce vorbesc...
O zi frumoasa tuturor, sper sa ne vedem la o intalnire unde sa va arat cum merge un GV resoftat!