Autor Subiect: Masina zgariata cu cheia  (Citit de 39930 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline petku.c

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
Masina zgariata cu cheia
« : 21.Ian.2009, 01:24:08 a.m. »
Sunt proaspat detinator al unui suzuki swift winter edition din decembrie 2008. La trei zile dupa ce am luat masina am gasit-o zgariata cu cheia pe ambele portiere de pe partea dreapta. Mentionez ca nu am parcat pe locul nimanui, nu am incomodat pietonii, pur si simplu am parcat unde se parcheaza de obicei, cu doua roti pe bordura.
Fac un sondaj, sunt curios ce parere aveti despre evenimente de genul asta si cine a patit ceva asemanator
Swift 1.3 GLX Special Edition - Cooper
B 96 UOL

Offline bogdanb

Re: Masina zgariata cu cheia
« Răspuns #1 : 21.Ian.2009, 01:38:55 a.m. »
Sunt proaspat detinator al unui suzuki swift winter edition din decembrie 2008. La trei zile dupa ce am luat masina am gasit-o zgariata cu cheia pe ambele portiere de pe partea dreapta. Mentionez ca nu am parcat pe locul nimanui, nu am incomodat pietonii, pur si simplu am parcat unde se parcheaza de obicei, cu doua roti pe bordura.
Fac un sondaj, sunt curios ce parere aveti despre evenimente de genul asta si cine a patit ceva asemanator

:( nemernici sunt in toate orasele si in toate cartierele. Imi aduc aminte in '99, tot Decembrie, imi luasem o Nova pe injectie, model destul de recent la acea vreme (si care oricum, pentru Dacia acelor ani era o adevarata revolutie)  Masina statea tot ca si a ta, langa un trotuar, nu incomoda nici pietoni nici alte masini/proprietari. La aprox. o luna fiind eu in delegatie prin tara, ma suna nevasta ca a gasit capota si o aripa fata stropita cu ceva lipicios. Ma intorc eu peste 2 zile, seara, ma uit la masina, dau cu mana, ma gandesc "probabil o fi cola". Duc a doua zi masina la spalat si aflu adevarul trist: era lichid de frana!

Asta se intampla pe bd. Goga din Buc. (adica zona zero, la 50m de bd. Decebal si la 200m de p-ta Alba Iulia.
Evident ca mi-a corodat vopseaua pana la grund si nu am putut sa o scot la fatza decat cu revopsire in service.

Mai recent, in Rahova, intr-o noapte doi betivani s-au luat la bataie pe strada, avand ca rezultat spargerea lunetei de la masina ulterioara Novei (si care culmea, era parcata in loc amenajat). Alti bani, alta distractie....
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline danker

« Răspuns #2 : 21.Ian.2009, 12:44:52 p.m. »
Din pacate vietuiesc si asemenea specimene, :( nici eu nu stiu de ce pot sa actioneze in modul asta,banuiesc ca prostia, invidia, dusmania???? eu am gasit de cateva ori in parcarea unor hipermarcheturi cosul  abandonat lipit de masina, el probabil ca a fot impins ca sa-si fac loc sa iasa, dar impins pana loveste masina mai apropiata, nu sunt sgarieturi profunde si lungi, dar sunt niste mici infundaturicare strica aspectul masinutzei
« Ultima Modificare: 21.Ian.2009, 12:51:39 p.m. de danker62 »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 21.Ian.2009, 12:47:42 p.m. »
Da...de mai multe ori.
1. Dacia Solenza:
  • parcarea Carrefour Orhideea. Am incasat un carucior in aripa stanga fata.
  • cu cheia in zona Obor
2. Skoda Fabia:
  • cheie pe aripa stanga fata in zona Dristor - parcare cu plata
  • in ziua in care am scos-o de la vopsitorie printre altele pe motiv de aripa fata zgariata am patit fix acelasi lucru in parcarea platita la ADP
3. Pejo 206
  • partea dreapta cap/coada in zona militari - str. cernisoara
  • partea stanga cap/coada in zona bucur obor

Deci io sunt ghinionist de fel. Dar m-am hotarat sa apelez la CASCO odata la 2 ani...n-are rost sa o repar iar a doua zi sa ...o gasesc cum era!

P.S. @danker cred ca-i vorba de toate 3: DUSMANIE, INVIDIE, PROSTIE!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline petku.c

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #4 : 21.Ian.2009, 01:01:44 p.m. »
A doua zi dupa ce am gasit-o zgariata si ma consultam cu un amic ce e de facut, a trecut un tip pe langa noi, tot cu un swift aproape nou si a zis ca i s-a intamplat si lui acelasi lucru la doua zile dupa achizitionarea masinii (ambele portiere de pe una din parti)
Swift 1.3 GLX Special Edition - Cooper
B 96 UOL

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #5 : 21.Ian.2009, 04:51:01 p.m. »
in noaptea de Revelion .. am gasit-o zgariata toata portiera fatza si putin langa far fatza stanga :| Am ramas socat .. imi venea sa plang :( din moment ce e prima mea masina .. si am foarte mare grija de ea ..Acum m-am obisnuit cu zgarieturile .. astept o posibila revopsire .. App Casco poate face ceva ? in cazul zgarieturilor ? ( mentionez ca masina era parcata .. in parcarea restaurantului unde am petrecut Revelionul )
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 21.Ian.2009, 05:46:23 p.m. »
si eu am luat-o de 2 ori:

1. zgariata usa sofer + luata vopseaua pe spoiler fata stanga(ramas urme de vopsea roshie)
2. si-a implantat vecinu destul de bine oglinda lui sub a mea a indoit chiar dunga orizontala de sub oglinda...

@FaliT  casco repara. depinde daca vrei tu sa o rapari pe casco sa platesti eventuala fransiza sau sa iti mareasca plata anul urmator.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #7 : 22.Ian.2009, 09:25:16 a.m. »
Si eu am incasat astfel de "bucurii", facute probabil cu cheia, pe vremea cand aveam Matizul. Am avut o dunga "minunata" pe toata partea stanga. Nu era foarte vizibila decat daca stateai aproape de masina, dar tot ma deranja.
Din fericire, Yoshi nu prezinta inca astfel de urme #:-S Vorba lui @FaliT, cre ca plang daca gasesc asa ceva pe el :-S
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 22.Ian.2009, 01:40:08 p.m. »
Sunt curios cine a votat ca parcheaza in zone ferite... Nu de alta dar mie mi-e greu sa le gasesc in Bucuresti.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 22.Ian.2009, 01:46:48 p.m. »
poate ca cineva sta la casa si are curte iar la servici la fel are curte( cine se simte? :P RaduSX4?)