Autor Subiect: Masina zgariata cu cheia  (Citit de 39911 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
  • Gen: Bărbat
Re: Masina zgariata cu cheia
« Răspuns #30 : 06.Apr.2009, 11:07:48 a.m. »
In primul rand verifica-ti tipul de asigurare, sa vezi daca ai clauza pentru VANDALISM. Altfel risti sa ti-o faci pe banii tai.
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #31 : 06.Apr.2009, 11:17:45 a.m. »
La cat platesc Casco (300 lei/luna) ar face bine sa am si clauza pentru vandalism :w Din pacate, cei de la leasing nu au binevoit sa-mi dea o copie dupa contractul cu asiguratorul, am doar o copie dupa polita de asigurare, in care nu scrie mare lucru. Dar revin, la banii astia (care mie mi se par destui!) eu zic ca ar trebui sa acopere cam orice. O sa aflu mai multe maine :|
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline coq

« Răspuns #32 : 06.Apr.2009, 11:21:59 a.m. »
...da suntem mai animale decat animalele...
cat despre intrarea secundara "Khaos" eu zic sa nu-ti mai faci procese de constiinta, un retardat de acest gen indiferent de situatie ar fi procedat probabil la fel.
Eu cel putin asa am patit-o mai de mult si nu blocasem nimic nici intrare nici trotuar, pur si simplu cred ca in asta consta distractia, in mintea lor de retarzi.
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
« Răspuns #33 : 06.Apr.2009, 11:23:19 a.m. »
N-am stiut ca ai leasing, in cazul asta fiind masina lor cred ca si-au facut si clauza asta. Oricum nu-i scumpa, nu ridica cu mult valoarea politei de asigurare. E bine totusi sa verifici inainte sa discuti cu cei de la asigurari. Asa ca cere de la leasing o copie a contractului de asigurare.
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

• Hero Member
« Răspuns #34 : 06.Apr.2009, 11:37:05 a.m. »
cat despre intrarea secundara "Khaos" eu zic sa nu-ti mai faci procese de constiinta, un retardat de acest gen indiferent de situatie ar fi procedat probabil la fel.

Mda, probabil... Asa cred si eu, desi la un moment dat, incepusa sa ma roada constiinta, ma gandeam ca as fi putut sa mai fac vreo 10 ture de bloc,.. poate poate. Dar n-are sens sa ma mai gandesc la asta, ca oricum nu pot schimba nimic si imi fac sange rau degeaba.

Asa ca cere de la leasing o copie a contractului de asigurare.

Asa o sa fac, le fac o vizita in pauza de masa.

razak

• Vizitator
« Răspuns #35 : 06.Apr.2009, 10:12:31 p.m. »
Khaos zgarieturile ti le acopera casco ;) este un incident cu autor necunoscut

La vandalism, daca te baga e nasol, pentru ca in conditiile prevazute de lege vandalismul e doar atunci cand au loc evenimente sportive, miscari de mase ...

• Hero Member
« Răspuns #36 : 07.Apr.2009, 12:06:02 p.m. »
vandalismul e doar atunci cand au loc evenimente sportive, miscari de mase ...

Eh, atunci nu vorba de e vandalism, masina statea linistita parcata langa bloc :D

Am fost astazi la constatare la Allianz (in cadrul Citroen din Aviatiei). Singurul lucru neplacut a fost faptul ca am avut de asteptat o gramada pentru ca se facuse coada (erau vreo 5 persoane inaintea mea!). In rest a fost ok, am mers cu agentul, i-a facut poze, am completat niste hartii si asta a fost. Am aflat ca B&S este service autorizat Allianz, asa ca ma gandesc sa o duc acolo. :dknw: In fine, ma mai gandesc. Cred ca o sa raman vreo saptamana fara masina...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #37 : 07.Apr.2009, 12:07:49 p.m. »
Si ma mai streseaza un lucru - oare de unde achizitioneaza service-urile vopseaua? Ca n-as vrea sa am masina in doua culori... Adica, daca s-ar putea, parca mai degraba m-as duce la B&S (daca tot plateste Casco) ca poate ei stiu exact ce fel de vopsea sa comande... :dknw:

Nu e vorba de vopseaua potrivita...masina nu mai este noua deci vopseaua ta este deja "arsa" de soare. Trebuie sa te duci la un altelier de vopsitorie care iti "prepara" fix vopseaua ta. (cu ajutorul unei mostre de vopsea de pe masina ta).
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

• Hero Member
« Răspuns #38 : 07.Apr.2009, 12:11:31 p.m. »
Si unde gasesc un atelier din asta? (ideal ar fi sa fie si autorizat Allianz :P)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 07.Apr.2009, 12:28:56 p.m. »
Cand vin vorba de vopsitorie...mi-e cam teama sa recomand pe cineva. Iti voi recomanda pe PM. Te duci vezi..daca-ti place apelezi la ei, if not, nu!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!