Autor Subiect: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ  (Citit de 5346 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline samautoiq

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ
« : 29.Mar.2011, 05:27:35 p.m. »
Salut,

Sunt super-incantat sa va prezint AutoIQ - Despre masini. Inteligent. Inainte de a ma trage pe dreapta prematur sub acuzatia de "reclama", mai cititi inca odata titlul articolului si continuati sa cititi pana la capat... Mai vorbim la final.

Conceptul este unul simplu si exciting. Plecam de la ideea ca nu exista masini proaste – exista doar masini bune si foarte bune, insa in functie de contextul in care sunt si utilizate alegerea acestora poate fi inteligenta si foarte inspirata sau mai putin inteligenta. Exista desigur si cateva exceptii de la aceasta „regula”, exceptii pe care noi le numim masini „stupide”, in sensul ca, oricat ne-am stradui sa gasim un context in care masina respectiva este foarte potrivita, acesta ne scapa...

In prezent ne place sa vedem in AutoIQ – Despre masini. Inteligent. o revista online de atitudine auto si ne consideram ceva mai pasionati, mai obiectivi si mai bine documentati decat un blog/blogger si ceva mai putin scortosi si plini de clisee in raport cu jurnalistii si revistele auto consacrate.

Pana acum, am creat pagini pentru cei mai proeminenti constructori auto de pe piata si le-am analizat portofoliul curent de modele, incluzand pentru fiecare dintre acestea o scurta prezentare cu fotografii atractive si un verdict initial. Astfel, Suzuki are o pagina dedicata pe AutoIQ disponibila la adresa http://autoiq.ro/suzuki unde am inclus si link-uri catre conturile oficiale de twitter, facebook si catre clubul (ne)oficial al posesorilor si fanilor marcii - Club-Suzuki.ro

Check it out si nu uitati sa va spuneti parerea despre masinute in comentarii - parerea unui posesor/utilizator conteaza foarte mult...

Cheers,
Sammy

http://autoiq.ro

PS: Desigur link-ul va ramane acolo indiferent, insa ne-ar placea sa ne returnati favoarea si sa vedem si un link spre AutoIQ de pe Club-Suzuki.ro... ;) Si BTW, am incercat sa va contactez si pe alte cai - e-mail, PM etc insa nu am primit niciun raspuns so this is what I came up with... Sper sa nu fie inapropriate ;)

Offline bogogica

Re: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ
« Răspuns #1 : 29.Mar.2011, 05:56:43 p.m. »
Salut si bine ai venit pe acest forum.
Din punctul meu de vedere, ma bucur ca ne-ai facut cunoscut site-ul tau. Momentan nu am alte comentarii.... ma delectez cu paginile AutoIQ.
Bafta.

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 29.Mar.2011, 06:19:34 p.m. »
Interesant conceptul. Nu mi-am facut inca o impresie generala pentru ca inca citesc dar o chestie mi-a sarit in ochi: am sesizat ca nici un articol nu e semnat. Poate n-ar strica sa fie, iar fiecare redactor (sau cum i-o zice la voi :)) sa aiba un mini-CV care sa explice de ce opinia respectivului merita luata in seama (nu de alta, da' la fotbal, masini si femei tot romanu-i priceput ;)).

am inclus si link-uri catre conturile oficiale de twitter, facebook si catre clubul (ne)oficial al posesorilor si fanilor marcii - Club-Suzuki.ro
De fapt e Suzuki-Club.ro. Bine ai venit!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 29.Mar.2011, 06:46:51 p.m. »
am sesizat ca nici un articol nu e semnat.
Sorry about that! Acum am vazut ca articolele sunt semnate, doar ca nu stim cine-i Sammy...

Hei, uite ca deja incep sa-mi formez o opinie!!!  :good:

Suzuki SX4 e cotat cu un "IQ" de 120 in timp ce Fiat Sedici cu 125. Asta in conditiile in care:
1. Masinile sunt esentialmente identice
2. Sedici are un pret de achizitie substantial mai mare
3. Romanii isi aleg masinile in principal dupa raportul calitate/pret
4. Cele doua masini au aceleasi plusuri si minusuri (evident)
5. Ambele articole au fost publicate in aceeasi zi (1 marie 2010)
6. S-au vandut mult mai multe SX4 decat Sedici

Kinda makes you wonder... :-/
« Ultima Modificare: 29.Mar.2011, 06:49:45 p.m. de hugbear »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline xim

« Răspuns #4 : 29.Mar.2011, 06:58:26 p.m. »
am vizitat si eu site-u sectiunea suzuki ...
postez si aici parearea care am postat-o si acolo,  vizavi de calificativul SX4,  acoloc s-ar putea sa nu treaca de filtrul host-ului (ca sa fim in trend cu site-ul) :)

"Mi se pare ciudat ca la cel mai bine vindut suzuki din Romania,  sa ii dati cel mai mic calificativ. Eu zic sa va mai documentati. Pozele sunt frumoase, analizele insa extrem de superficiale."
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline xim

« Răspuns #5 : 29.Mar.2011, 07:10:24 p.m. »
revin...al nostru Sx a obtinut 120 de..puncte IQ sau ce or fi...duster are 150 ..va dati seama ce diferenta...de dotari, performante, finisaje...etc  :D
..insusi batranul logan ne-a batut 125 calificativ ...  :w  .. incep sa regret vechiul logan nu am banuit niciodata ca ie asa bun, poate trebuia sa-l hranesc  cu jar ..pacat ca nu m-am prins la timp...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 29.Mar.2011, 07:18:35 p.m. »
Am remarcat, da' n-am mai zis nimic... :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 29.Mar.2011, 07:19:49 p.m. »
O redactie care intradevar e profesionista evita a da raspunsuri de genul urmator:

Iti multumim pentru feedback insa pe viitor incearca sa iti imbunatatesti rationamentul inainte de a folosi cuvinte complicate precum “superficial”…

Raspunsul nu e la o postare de a mea, dar eu ca cititor m-am simtit jignit de tenta voit ironica a raspunsului. Ramaneti voi cu site-ul vostru, eu m-am convins ca nu am nimic de pierdut daca nu va citesc.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #8 : 29.Mar.2011, 07:35:29 p.m. »
Swiftul nu face parte din clasa mini!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 30.Mar.2011, 12:09:20 p.m. »
Si BTW, am incercat sa va contactez si pe alte cai - e-mail, PM etc insa nu am primit niciun raspuns

poate ca acum dupa ce ati primit un review de la suzukisti stim de ce nu ati primit nici un raspuns ...