Autor Subiect: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ  (Citit de 5347 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ
« Răspuns #10 : 31.Mar.2011, 09:27:47 p.m. »
Comentariul lui @hugbear de pe AutoIQ mi se pare la obiect,bine argumentat si eficient.Atit de eficient incit (net)redactorul pare sa dea jumatate de pas in inapoi prin promisiunea de a reanaliza situatia.Ramine sa vedem daca o va face. Poate ia punctele de la Sedici si.........si mai urcam un loc.Nu e foarte mult da' e un inceput.Sa-i mai dam o sansa?

Offline macmat

« Răspuns #11 : 31.Mar.2011, 10:06:29 p.m. »
Poate ma-nsel da' nu cumva KIA SOUL e numai 4x2 ???. Daca-i asa eu zic:a mai cazut un ''superior"! Nu poti sa nu punctezi "major" tractiunea integrala....... Usor,usor........

Offline hugbear

« Răspuns #12 : 31.Mar.2011, 10:37:54 p.m. »
Peugeot 3008 (taticul IQ-urilor la clasa "crossover"  :-O) are tractiune integrala? =))

P.S. macmat, mltumesc pentru apreciere
« Ultima Modificare: 31.Mar.2011, 10:47:32 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline macmat

« Răspuns #13 : 31.Mar.2011, 11:27:32 p.m. »
Sa nu fim intelesi gresit,nu impun 4x4 pe crossover dar consider ca tractiunea integrala trebuie punctata in plus si prin consecinta depunctate modelele care nu dispun de o versiune 4x4.Accept puncte in plus la modele noi(peug,juke-vezi 1.6 benzina 190cp!!).Nu contest pozitia audi,volvo,x1,subaru,asx dar nu vad de ce qashqai-urile trebuie sa ocupe doua pozitii separate( pentru o dif.de lungime de 23cm si 2 locuri).In plus ,diferenta de puncte intre nissan q. si sx4 e mare,si nu e sustinuta si de testele comparative(drive test total auto q vs sx4).Cred ca o usoara rearanjare ar fi necesara......

Offline adrian_r5

« Răspuns #14 : 31.Mar.2011, 11:43:26 p.m. »
N-am prea inteles ce este si la ce foloseste acest autoiq (adevaru' e ca nici nu m-am straduit prea mult) ... da' nu pot sa nu remarc afirmatia asta despre SX4 - Contra: design exterior ciudatel care nu va fi pe gustul tuturor.  >:) >:) >:)

... as risca o intrebarea (nu neaparat retorica) - exista vreo masina "pe gustul tuturor"  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hubbabubba

« Răspuns #15 : 01.Apr.2011, 12:04:56 a.m. »
In viteza mi-am aruncat si eu un ochi pe site-ul celor mai sus mentionati (doar la SX4 ce-i drept, pt ca doar el ma intereseaza pentru moment) si intr-adevar @hugbear vine cu argumente mai multe decat reale si pertinente. Ca acest Sammy ne mai da un plus ... sau poate un minus daca mai studiaza "la fata locului" diverse aspecte, cred ca este mai putin relevant. Stim cu totii motivele pentru care ne-am ales Suzele  :x. Intrebarea mea ar fi (pentru "confirmarea" argumentelor conform carora fratele nostru geaman este muuult mai bun din toate punctele de vedere): de ce  numarul de SX4 pe strazi este incomparabil mai mare ... daca tot Sedici este muuult mai ieftin si fiabil?  :fluier:

@adrian_r5, as risca un raspuns: tocmai asta ne face Suzele speciale, faptul ca nu sunt pe gustul tuturor ... lucru care implicit ne face si pe noi (echipa Suzuki Club  :D) speciali  >:D<
What goes around comes around ...

Offline bogdanb

« Răspuns #16 : 01.Apr.2011, 12:11:23 a.m. »
Eu nu am auzit de aceasta publicatie fie ea reala sau virtuala si nici nu ma intereseaza sa-i fiu nici sustinator nici adversar.
Dar chestia asta, adica sa pui o anumita marca auto pe locul n'spe intr-un top cu criterii obscure inventat de tine, iar apoi sa vii sa ceri sustineri de la proprietari sau fani ai respectivei marci... asta mi se pare de mare porc...  :-q
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 01.Apr.2011, 10:55:17 a.m. »
Din pacate Sammy nu are nimic de zis pe topicul asta :D Si dupa cum vad eu, nici n-a mai intrat  pe forum din ziua "anuntului" :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 01.Apr.2011, 03:40:28 p.m. »
Probabil ca scopul lui a fost ....unul singur: boom de trafic si ...cam atat.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline xim

« Răspuns #19 : 02.Apr.2011, 01:08:46 p.m. »
Probabil ca scopul lui a fost ....unul singur: boom de trafic si ...cam atat.

buna remarca...este  posibil ca  "prietenul " nostru sa fi anticipat aceste reactii ... care oricum sunt mult mai putin importante decat click-urile noastre cele aducatoare de publicitate ... si apropo de cineva care se intreba de ce nu a mai dat pe acest topic...interesul este clar de a muta polemica pe site-ul lui ...
...noi stim deja pentru ce am luat aceste masini ... si probabil pe acest segment am analizat mult mai bine piata decat autorul siteului .. pina la urma a fost vorba de banii nostri ..
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray