...Când am luat noi SX-urile, nu exista picătură de reclamă. Nici TV, nici radio, nici bannere - NIMIC! Parcă nici n-ar fi existat! Eu, cel puțin, am luat mașina practic „de pe net”...
Cred ca si primii cumparatori de New Vitara au avut anul trecut aproximativ aceesi situatie. Dau exemplul meu cand anul trecut, in luna aprilie, prospectam piata sa vad ce variante optime exista pentru clasa SUX 4 x 4. Nici nu ma gandeam la Suzuki, intrucat nu era prezent in media romaneasca cu noutati despre New Vitara , nu vazusem reclama/banner, etc. Am aflat intamplator informatia din internet pe un site de afara. O simpla poza a Noii Vitare mi-a captat atentia ca design si atunci am inceput sa caut informatii local, am mers la doi dealeri care tocmai primisera primele exemplare de expunere in showroom. Nu am avut prea multe informatii la acea vreme decat ca motorul japonez M16A s-a dovedit pe modelele anterioare ca fiind fiabil , am facut un scurt drive test, masina de drive test a corespuns si asa am achitat avansul in luna aprilie pentru masina din showroom. Practic am fost cred pentru Suzuki intre primii lor clienti de New Vitara din Romania, deci cei care cu oarecare doza de "pionierat" dat fiind faptul ca nu aveam alte informatii decat datele tehnice de pe site-ul Suzuki le-am "deschis" piata pentru modelul nou lansat New Vitara.