gabi, uneori citind mesajele voastre imi dau seama ca pana sa iasa Vitara, posesorii de SX4 si alte modele erau un fel de "casta" a celor care apreciau un produs de nisa, cu bune si rele si care ii facea sa fie mandri ca sunt "altfel"
Apoi au "navalit" barbarii, unii posesori de Dacii care sunt acum incantati de achizitia facuta, altii care au venit la izvorul tamaduitor dupa ani de zile alaturi de marci germane de calitate insa cu fiabilitate in scadere.
Pacat doar ca ne intersectam opiniile, cred eu juste si obiective in limita suferintelor personale si generam o reactie asemanatoare cu cea a dreptcredinciosilor oripilati ca intra turistii in "moschee" incaltati si cu noroi pe talpi.
Hai sa vedem adevarul: cand Suzuki producea cateva masini, in perioada 2008-2013 calitatea masinilor era controlata direct de japonezi. Apoi venind cereri nejustificat de mari si in timp scurt, japonezii si-au luat mana si asteapta sa vada cat o tine.
Apoi ca prin minune, Vitara se va vinde la 28000 euro si ghici, va fi perfecta

!
Asta ca sa comparam cu IX35 de 28000 transformat in Tucson de 36000 cica mai performant. Intrebarea este cui ii pasa cat timp este in alta zona de pret, un Discovery Sport fiind in jur de 40000?
Din pacate asta este "viziunea" producatorilor auto si sa nu ne miram ca noi, end userul vom penaliza grav aceste derapaje.
Doar ca mai dureaza (stiai ca Audi A6 C6 F4 a fost la lansare in 2005 masina anului si inca este un model extrem de apreciat inclusiv SH? oare de ce? Crezi ca Vitara peste 2-3 ani se va vinde bine SH? )