@ecodrive: rex se referă la ceva mult mai subtil, un pic mai dificil de înțeles de un posesor de Vitara. Când am luat noi SX-urile, nu exista picătură de reclamă. Nici TV, nici radio, nici bannere - NIMIC! Parcă nici n-ar fi existat! Eu, cel puțin, am luat mașina practic „de pe net”, singura ocazie de a vedea un SX4 „pe viu” în Galați fiind la vremea respectivă cel gri pe care-l găsești zilnic parcat în fața farmaciei de pe Traian cu Tecuci (apropo, doamna îl avea dinaintea mea, deci de prin 2007, și acum tot în posesia dânsei este; merge zilnic, merge ceas

). Auzisem întâmplător de SX4 și după ce am citit pe site-ul Suzuki fișa tehnică am vrut, evident, să aflu mai multe. Au urmat luni întregi de săpat pe forumuri, în special pe cele două din SUA - pentru că la vremea aia erau foarte puțini posesori aici iar în RO se discuta pe un thread în Softpedia și pe o arie anemică de pe masini.ro. Am citit tot ce era de citit, și bune și rele, așa că atunci când am luat-o știam EXACT ce cumpăr. Când m-am dus la Brăila să vorbesc cu dealerul, știam mai multe despre mașină decât el

(despre ăla de la Rădăcini din Galați nici n-are rost să vorbesc, ăla nu știa nici cum îl cheamă și lăsa impresia că e plătit pentru orice altceva în afară de vânzarea de mașini...). După ce-a ajuns la mine, Zuza n-a făcut altceva decât să confirme motivele pentru care am luat-o.
Prin contrast, marea majoritate a posesorilor de Vitara au deja un forum unde să se informeze (și să defuleze...) și în general sunt sub imperiul magiei de marketing numită „reclamă”. Din păcate unii dau și peste „lămâi”, dar preferă să se lase aburiți de niște „distinși” domni din managementul Suzuki România în loc să le dea cu rabla-n cap până-și mișcă fundurile să o schimbe cu o mașină cum trebuie; în schimb, vin la noi în casă și ne trântesc farfuriile în poală în timp ce noi încercăm să ne luăm liniștiți prânzul. Go figure...
P.S. Inițial, forumul s-a numit SX4CLUB.RO - „extinderea” a venit mai târziu