Salut,
Ai rezolvat problema? De la ce era?
(Am un prieten care a cumparat de curand un GV din 2006 si are martorii descrisi de tine aprinsi)
multumesc
Salut,
am fost la reprezentanta si m-au aburit cu alte verificari necesare, metode de a ocoli filtru de particule, bypass cu ceva circuite sa nu mai dea eroarea in bord ... (i-am lasat in pace)
m-am mai interesat si in cazul meu regenerarea la filtru de particule s-a facut ultima data pe la 10.000 km deci la inceputul vietii masinii. De atunci filtrul nu mai exista (a fost spart intentionat sa nu mai faca probleme-e o practica uzuala pe dincolo) au mai ramas ceva senzori care prin oras dau erori iar apoi la drum lung se sting. La fel face si celalalt martor (se aprinde si se stinge) care zice ca sunt noxe in motor.
Mentionez ca GV-ul meu a fost detinut de o reprezentanta Suzuki din Germania (pana l-am cumparat eu) care l-au folosit pentru a arata modelul prin showroom-uri, (se mutau cu masina dintr-un oras in altul) deci oamenii au stiut ce fac.
Sfatul meu e sa scape si prietenul tau de problema asta daca mai are filtrul. Vezi ca sunt unii prin Bulgaria care fac asa ceva si sunt renumiti. (cauta pe net).
Sper sa iti fi fost de folos.