Autor Subiect: filtru polen  (Citit de 32849 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
filtru polen
« : 23.Sep.2008, 06:31:47 p.m. »
Aveti idee unde este filtru polen si cum se inlocuieste, si mufa pt scaner unde este ????
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline MrZ

Re: filtru polen
« Răspuns #1 : 23.Sep.2008, 06:50:37 p.m. »
Aveti idee unde este filtru polen si cum se inlocuieste, si mufa pt scaner unde este ????

Filtrul de polen este in habitaclu,in bord, in dreptul torpedoului. Ca sa-l inlocuiesti, deschizi torpedoul, tragi de cutia acestuia la maxim, ii apesi marginile acesteia din ambele parti, din lateral, astfel incat sa iasa afara(sa iasa opritoarele din lacasul lor). Vei observa ca in spatele cutiei torpedoului e o alta cutie neagra, pe care daca o desfaci, poti inlocui filtrul..
Mufa pt. scaner este in zona sigurantelor, adica sub bord, in partea stanga.
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

daniel

• Vizitator
« Răspuns #2 : 03.Oct.2008, 08:14:51 p.m. »

Filtrul de polen este in habitaclu,in bord, in dreptul torpedoului. Ca sa-l inlocuiesti, deschizi torpedoul, tragi de cutia acestuia la maxim, ii apesi marginile acesteia din ambele parti, din lateral, astfel incat sa iasa afara(sa iasa opritoarele din lacasul lor). Vei observa ca in spatele cutiei torpedoului e o alta cutie neagra, pe care daca o desfaci, poti inlocui filtrul..
Mufa pt. scaner este in zona sigurantelor, adica sub bord, in partea stanga.
O sa le luati painea selor din service la revizii  ::)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 03.Oct.2008, 08:33:26 p.m. »
Nu asta este si intentia noastra. Cel putin nu a mea care-s mai atehnic de fel.
Totusi cand ne gandim ca dam o "galagie" de bani intr-un service iar ei nu numai ca ne trateaza cu curu' desi sunt platiti de noi dar fac si o treaba de 2 bani tinzi sa inveti cat mai multe despre masina ta.

P.S. Nu se refera strict la SUZUKI ce am scris mai sus. Aproape ca este universal valabil. Bine ca exista si exceptii.
P.S. 2 Daca ar exista si la partea de servisare niste buni vanzatori poate s-ar schimba lucrurile.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #4 : 04.Oct.2008, 02:26:21 p.m. »
Asa este la noi ca la nimeni, si chiar la alte service-uri (alte maric de masini ... ) se intampla la fel numai sa-ti ia banii si despre servicii nimic  aproape 0 ....  :)

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #5 : 08.Sep.2010, 09:20:01 p.m. »
Deschid un topic de cautare filtru polen habitaclu carbon activ pentru sx 4 sedan... caut acest filtru si nu gasesc ptr. modelul de sedan ,,,daca cunoaste cineva de unde se poate procura, astept informatii ....atasez si poza filtrului original polen care vine in standardul masinii.....multumesc .... :-((telefon 0753270918.Ovidiu

.nu nu este .....dar intre timp m-am interesat,,,
COD 95860-8000
« Ultima Modificare: 08.Sep.2010, 09:46:48 p.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 08.Sep.2010, 09:35:47 p.m. »
Nu e trecut pe lateralul filtrului nici un cod?

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #7 : 08.Sep.2010, 11:30:37 p.m. »
Cumva piesa din plastic este parte componenta a filtrului? Din cate stiu eu nu, dar posibil sa fie altfel la sedan (desi m-as mira). Incearca si tu pe unixauto.ro. Tocmai m-am uitat dupa filtru si gasesti o oferta bogata. Eu de la ei am cumparat asa ceva si am fost multumit de ce am primit.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #8 : 09.Sep.2010, 12:26:20 a.m. »
Da ,,,,,partea din plastic este parte integranta a filtrului...este ca un sertaras care se introduce in locul respectiv....si m-am uitat acum pe unix auto si nu au ....am sa sun maine....multumesc pentru sfat....
« Ultima Modificare: 09.Sep.2010, 12:44:39 a.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline bogogica

« Răspuns #9 : 13.Ian.2012, 08:55:17 p.m. »
Ca sa nu mai deschid alt topic il scot pe acesta de la naftalina cu o intrebare:
- Daca imi iau filtru de polen cu carbon activ, a carui proprietate specifica este aceea de a filtra si elimina mirosurile, nu cumva imi anulez si "mirosurile platite" emanate de braduti si alte accesorii placut mirositoare? ... ca doar nu o fi si asta cu vre-un procesor de test (hmmm, lavanda...placut, pe asta il las sa treaca)...

Este posibil ca atunci cand AC-ul este pus pe recirculare sa aiba admisia de aer undeva dupa filtru astfel incat acesta sa filtreze intradevar doar aerul ce este tras din exterior?
...si na, ca sunt deja 2 intrebari.