Referitor la mirosul instalatiei AC treaba sta exact cum a prezentat colegul aleksanders problema . Numai ca in timp , pe peretii cailor de acces aer se formeaza microorganisme adica bacterii care acestea creeaza mirosul neplacut . Acestea se formeaza exact datorita umezelii aerului de la AC . Daca a aparut chestia asta , in magazine sunt spray-uri de igienizare instalatie AC din acelea cu gaz . Nu cumparati din cele cu furtunas cu spuma pentru ca , se va depune spuma pe interioare si nu ati facut nici o treaba . Daca nu vreti spray , metoda din popor care functioneaza este un recipient plin cu otet alimentar lasat peste zi si noapte in masina . Vaporii de otet ataca aceste bacterii si apoi aerisiti masina , mirosul de otet trece destul de repede si efectul este garantat .

Asa am facut eu pina sa caut spray si am rezolvat problema vreo 8 luni . Acum fac igienizare o data pe an preventiv . Filtrele pot fi schimbate noi, dar mirosul tot o sa apara de la umezeala care nu se usuca instant .