Autor Subiect: Oglinzi incalzite  (Citit de 28857 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Oglinzi incalzite
« : 16.Dec.2010, 05:44:25 p.m. »
Tot din ciclul "ce vraji a mai facut Jimnyul meu", ma gandesc sa-i pun oglinzi incalzite; adica pui reglaj electric la oglinzi - mare moft, dar nu pui oglinzi incalzite ? In fine.

Oglinzile le-am gasit, da' vroiam sa stiu daca a desfacut cineva pana acum vreo oglinda "stock", sa-mi zica si mie daca sunt trase cablurile pentru incalzire la modelele care n-au avut asa ceva din fabrica.

Offline Forte

Re: Oglinzi incalzite
« Răspuns #1 : 16.Dec.2010, 05:50:21 p.m. »
Eu am oglinzi incalzite pe masina din Germania / Automata!
In schimb am o sticla / oglinda sparta la englezoaica si sub 400Ron nu am gasit sa cumpar! Asa ca ai grija maxima sa nu o strici ... ca sunt EXTREM de scumpe!

Offline VAXXi

« Răspuns #2 : 16.Dec.2010, 05:53:55 p.m. »
Pai pe mine ma intereseaza daca sunt trase cablurile pentru Jimnyuri fara oglinzi din fabrica, as scapa de-o groaza de munca daca ar fi doar adaptarea firelor la mufa.

Sticla e 22 lire cu transport pe eBay :)

Offline >pexic<

« Răspuns #3 : 16.Dec.2010, 07:22:30 p.m. »
salut, nu sunt trase cablurile dar se trag relativ usor. vezi sa folosesti cabluri de foarte buna calitate (cupru litat de puritate mare + sectiune de cel putin 3mm patrati ca sa n-ai probleme ulterior)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Nuica_vl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Gen: Bărbat
  • Love Off-Road
« Răspuns #4 : 17.Dec.2010, 01:43:49 a.m. »
Am gasit si eu de dimineata geamul la oglinda in colt putin croit  :( Cred ca de la inghet..
Suzuki Jimny x3Moffroad.ro

Offline unde

« Răspuns #5 : 17.Dec.2010, 10:41:53 a.m. »
 Esti sigur ca nu a incercat cineva sa iti fure oglinda?
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline VAXXi

« Răspuns #6 : 20.Dec.2010, 10:20:18 a.m. »
salut, nu sunt trase cablurile dar se trag relativ usor. vezi sa folosesti cabluri de foarte buna calitate (cupru litat de puritate mare + sectiune de cel putin 3mm patrati ca sa n-ai probleme ulterior)

Mda, asa se pare ca voi fi nevoit sa fac. Unde te-ai legat cu firele ? sper ca nu direct la baterie :)

Am gasit si eu de dimineata geamul la oglinda in colt putin croit  :( Cred ca de la inghet..

La nici o masina avuta, indiferent de temperaturile din tara, nu mi-a crapat vreo sticla ... deci si eu sustin ipoteza colegului Unde.

Offline >pexic<

« Răspuns #7 : 20.Dec.2010, 03:58:03 p.m. »
nu mi-am montat inca dar as cauta sa trag din cutia de sigurante de langa motor, printr-o siguranta noua (separata de restul -sunt locasuri goale la mine) de 20-30A si folosind un buton cu temporizare (sa nu stea apasat mai mult de 5 minute).
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline stema

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #8 : 21.Dec.2010, 05:44:05 a.m. »
Si eu a gasit oglinda stanga crapata,dupa temperaturile de - 14 grade.Neatinsa de nimeni cu siguranta :(
Nuica are dreptate,crapa singure,probabil de la apa ramasa in carcasa

Offline Nuica_vl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Gen: Bărbat
  • Love Off-Road
« Răspuns #9 : 21.Dec.2010, 11:04:11 a.m. »
Nu a incercat nimeni sa va fure oglinzile. Oglinzile au crapat de la temperatura asta foarte scazuta,poate a-ti mai spalat si masinile si in spatele oglinzii ramane apa si ingheata si deaia se croieste oglinda o ia usor usor pana se face toata zob..

Asa am patit si eu acum 3 zile pe partea dreapta putin intr-un colt dupa 2 zile s-a facut si mai rau.. A treia zi cealalta de pe stanga aceeasi poveste.. Frigul este de vina..

Iar de furat nu cred ca imi fura cineva oglinzile ziua undeva.. Seara eu tin masina in curte..
« Ultima Modificare: 21.Dec.2010, 11:06:09 a.m. de Nuica_vl »
Suzuki Jimny x3Moffroad.ro