SCENARIUL (meu) suna cam asa:
Din cauza distantierelor de 4cm montate,rotile din fata arunca apa pe carcasa oglinzilor laterale.aceasta ramane intre geamul oglinzii si suportul de plastic pe care este fixata(spatiul avand mai multe gauri de infiltrare), dupa care foarte usor la inghet ,oglinda face BUM.
REZOLVARE (a mea):
Dupa indelungi cautari de geam oglinda (SUZUKI JIMNY "98-05) ,la firme cu pretentii in domeniu, ajung si la un magazin BARDI AUTO (sper sa nu fie problema de reclama,da chiar o merita!) unde imediat primesc 2 coduri pentru Jimnylica,un pret de 110 lei setul si un termen prompt de livrare: 24 h !
Devin putin suspicios pana la primirea oglinzilor, fiindu-mi frica de o eventuala inadvertenta de coduri si ani (dupa 2005 este un alt model).
Oglinzile sosesc in termen, sunt prevazute la montaj cu hartie cu adeziv pe ambele fete.
Nu folosesc metoda aceasta pentru ca suportul de plastic in care sunt fixate geamurile nu tolereaza un plus de grosime, incalzesc suportul cu pistol cu aer cald pentru a permite intrarea geamului in rama perimetrica, ajutata cu putina vaselina oglinda intra la locul ei perfect.
Izolez cu silicon gaurile de pe spate pentru a mai impiedica infiltrarea apei si gata....o infig in clemele suportului.
Astept acum sa vedem cata viata o avea...
RECAPITULAM:
NUMAI LA BARDI AUTO:
-GEAM OGLINDA STANGA cod TL13- SUZ2867
-GEAM OGLINDA DREAPTA cod TL13- SUZ 2868
AMBELE NUMAI PT.JIMNY 1998-2005
oglinzile sunt fabricate in Ungaria ,de calitate buna
P.S.nu am nici o legatura cu firma furnizoare si nu incerca sa promovez decat o informatie folositoare membrilor acestui forum..