Putin offtopic dar parca ceva putred este si in cazul meu .
Pe scurt: am un card de alimentare la un ... producator (nu dau numele pana nu aflu ma imulte amanunte ce si cum), card cu limita de credit, plata la inceputul lunii urmatoare . Benzinaria este in drumul meu, Zalaul nu este mare, totul a fost OK vreme de 5 ani. Luna acesta ce sa vezi ! Intru in peco sa platesc (stiam suma ca au baietii grija sa trimita prin SMS "a fost emisa fact. nr. .... din data .... in valoare de .... scadenta in ... " ) si surpriza

domnisoara de la casierie senin zice o suma aproape dubla decat limita de credit .

. Nervi , scandal, telefoane la Bucuresti la centrala, nimeni nu stia nimic, iar nervi , iar scandal, platesc suma ce o stiam si plec cu promisiune ca in cel mai scurt timp voi fi contactat pentru lamuriri.
Astazi primesc lamuriri

! Cica eroare in sistem, bla bla bla, si ca am o factura neachitata ( partial ) din ..... aprilie. Si sa am bunul simt sa achit ce-am consumat

. La faza asta, am tras aer in piept si ...@%%^&)!!@# .....

.
Mentionez ca din aprilie si pana in octombrie am alimentat constant in fiecare luna si ... cu bun simt, am achitat ce-am consumat , fara ca nimeni sa spuna nimic de presupusa datorie.
Voi ce spuneti ? Ce-i de facut ?