Autor Subiect: Swift: Caseta de directie.. care cloncane  (Citit de 13293 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Swift: Caseta de directie.. care cloncane
« : 06.Dec.2010, 02:41:36 p.m. »
din topicul:
http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-swift/nenumarate-probleme-swift-1-3-gs/16/

se pare ca si la swift apare problema casetei de directie, dar parca nu asa de repede perecum apare la SX4
« Ultima Modificare: 06.Dec.2010, 02:44:25 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
Re: Swift: Caseta de directie.. care cloncane
« Răspuns #1 : 21.Feb.2011, 07:31:32 p.m. »
nimeni?   :->
eu am schimbat deja o caseta de directie :D
si cred ca a inceput si asta noua sa cloncane :| :(
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #2 : 21.Feb.2011, 07:41:02 p.m. »
Dupa cum am scris si acolo: am mea face putin zgomot...la denivelari fine si viteze mici...au strans-o cei de la Autonet...nu mai facea ..dar revenea greu la punctul mort directia..in scurt timp s-a lasat la loc...personal voi merge asa pana se va amplifica zgomotul sau va aparea joc in volan.
« Ultima Modificare: 21.Feb.2011, 07:49:19 p.m. de gigelm5m3 »

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #3 : 15.Mar.2011, 09:42:44 p.m. »
nu stiu daca e chiar area unde trebuie sa postez, insa de ceva vreme am un sunet bizar la roata fata stanga la trecerile peste denivelari sau la piatra cubica. Am fost la Doly ieri si mi-au zis ca problema ar fi de la capacul rotii (care vezi tu doamne nu e original) insa au remediat-o. Colac peste pupaza, astazi zdranganitul a revenit. Curios e ca acesta este foarte pregnant doar cand roata e virata spre dreapta, in rest zdranganitul e mai temperat. Aveti idee ce poate fi? Nu de alta dar poate mecanicii de acolo nu au nici cea mai vaga idee (din moment ce s-au gandit la capac :-))) si poate le fac eu o sugestie demna de luat in calcul. Nu vreau sa plec de la premisa ca baietii de acolo sunt total nepregatiti, caci pana acum m-au ajutat in varii cazuri, insa la problema asta tind sa cred ca nici macar nu au aruncat o privire:(
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline chrys-gryz

• Full Member
« Răspuns #4 : 21.Mar.2011, 09:36:01 p.m. »
nicio idee??

интересное

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 22.Mar.2011, 10:43:28 a.m. »
pai iti pot sugera sa mergi la ei fara capace sa vedem ce mai pot invoca atunci :D

Offline chrys-gryz

• Full Member
« Răspuns #6 : 27.Mar.2011, 01:10:20 p.m. »
ieri am facut o vizita la Doly reclamand acelasi cloncanit. Dupa un mic test drive pe un drum cu piatra cubica, dl.Nica a constatat ca problema e legata de caseta de directie, s-a urcat masina pe elevator, s-a aruncat o privire si a ramas sa se faca comanda de caseta noua. Masina e cumparata in 0ct2008, momentan are aproximativ 30000km. Se pare ca problema exista si la Swift. Revin cu impresii dupa schimbarea casetei (cica saptamana asta ar trebui sa ajunga in Iasi). Ceva sfaturi, puncte slabe asupra carora ar trebui sa ma concentrez atat timp cat masina va fi in service?

интересное

Offline Jonah

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #7 : 27.Mar.2011, 01:27:46 p.m. »
salut chrys-gryz ! am fost si eu ieri la Dolly cu o problema asemanatoare( zgomot stang fata la denivealri ) ! eram cu Wagonul rosu.la mine clar problema e de la amortizoarele fata+kit  care sunt varza   :">
« Ultima Modificare: 27.Mar.2011, 01:29:28 p.m. de Jonah »

Offline chrys-gryz

• Full Member
« Răspuns #8 : 27.Mar.2011, 05:12:42 p.m. »
ti-am vazut masina pe elevator. cat te costa toata operatiunea de schmbare a elementolor susmentionate?

интересное

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 27.Mar.2011, 06:00:51 p.m. »
Ceva sfaturi, puncte slabe asupra carora ar trebui sa ma concentrez atat timp cat masina va fi in service?

nu iti scartiaie cand treci peste limitatoarele de viteza?