Autor Subiect: Swift: Caseta de directie.. care cloncane  (Citit de 13295 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Jonah

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Swift: Caseta de directie.. care cloncane
« Răspuns #10 : 27.Mar.2011, 06:40:55 p.m. »
ti-am vazut masina pe elevator. cat te costa toata operatiunea de schmbare a elementolor susmentionate?

amortizoare+chit  in jur de 750 roni .de manopera nu am intrebat ,sa vina intai piesele!

Offline gdany20

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #11 : 27.Mar.2011, 07:43:30 p.m. »
Aceiasi problema la caseta de directie am avuto la ignis.Am schimbat doar carcasa la caseta ,se pare ca este vorba de bucsa din capatul casetei.
Nu stiu cat o sa tina o caseta noua dar eu am pastrat-o carcasa veche si o duc la un strungar sa o dea jos bucsa uzata si poate fi facuta  dintr-un polimer mai dur si in 4 puncte nu in 3 cum sunt bucsele de pe caseta.Aceasta bucsa este problema si din pacate nu vine ca piesa separata vine ansamblu corp caseta.
Succes. ;)

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 27.Mar.2011, 09:03:57 p.m. »
@miocrl: am fost atent la acest aspect si nu am sesizat niciun sunet dubios. Este imperios necesar ca aceste fenomene sa fie legate unul de celalalt?
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 27.Mar.2011, 11:19:38 p.m. »
nu au nici o legatura. dar Jonah intreba de alte lucruri la care sa fie atent daca tot merge la service. si acest alt lucru spuneam ca pot fi acele bucse scartaietoare care se schimba si ele in garantie

Offline Jonah

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #14 : 17.Apr.2011, 02:00:20 p.m. »
Gata ,am rezolvat ieri problema la Dolly ! Chiturile si amortizoarele au fost montate si acum e ca noua  :x

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #15 : 08.Iul.2011, 12:25:21 a.m. »
si care este pretul unei casete de directie, pentru cei care nu au masini in garantie? se schimba caseta cu servo? sau numa bieleta de directie?

Offline Mihailos

« Răspuns #16 : 24.Oct.2015, 08:55:29 p.m. »
1050E fata TVA în octombrie 2015

Offline jupanul1

« Răspuns #17 : 18.Feb.2016, 10:29:04 a.m. »
Salut!

Și mai proaspăt - februarie 2016- aproximativ 5000 lei cu tot cu TVA preț pentru casetă de direcție nouă. Am refuzat politicos (este 10% din prețul de nou al mașinii)!

În concluzie - am fost la recondiționat și am plătit cam 1200 lei cu tot cu TVA. Principala problemă la mine a fost rulmentul de la axul dinspre coloana de direcție, asta pe lângă bucși, garnituri, și alte etanșări care au mai fost înlocuite.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Mihailos

« Răspuns #18 : 04.Mar.2016, 05:13:10 p.m. »
jupanul1 Te rog sa-mi oferi un feedback despre recondiționare și, mai ales, unde ai făcut-o. Mulțumesc.

Offline Mihailos

« Răspuns #19 : 04.Mar.2016, 09:19:16 p.m. »
„Ultima varianta de caseta directie (cea fara probleme) se fabrica cu urmatorul cod 48580-63J54.
Toate celelalte au avut probleme cu bucsile de pe partea dr.” răspunsul unanim al celor de la autonet si rădăcini. Am cautat o caseta cu această serie la SH si nu am găsit, nu îmi rămâne decât să o recondiționez.