Autor Subiect: Viteza croaziera  (Citit de 27142 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Viteza croaziera
« Răspuns #90 : 09.Aug.2010, 09:27:31 p.m. »
Dupa cum am inteles eu din acest chestionar, tocmai de aceea apare acel apelativ ta.
Atunci n-ar mai avea ce cauta cuvintul "croaziera"; "ta", in context ar fi echivalent cu expresia "viteza ta obisnuita de deplasare".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #91 : 09.Aug.2010, 10:51:08 p.m. »
Mai oameni buni, lamuriti-ma si pe mine: prin ce complex de imprejurari ati sesizat acum, dupa 2 ani de la initierea topicului, 90 de raspunsuri si 2238 de vizualizari, ca intrebarea e pusa gresit?
Si as adauga: OK, poate ca intrebarea e pusa gresit. Sau poate nu! oricum ar fi, intreb: OK, si ce daca? Deoarece oricum toata lumea a inteles despre ce e vorba, de ce ar trebui sa ne impiedicam intr-o banala exprimare?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #92 : 10.Aug.2010, 09:09:32 a.m. »
Deoarece oricum toata lumea a inteles despre ce e vorba, de ce ar trebui sa ne impiedicam intr-o banala exprimare?
Scuze pt remarca facuta "dupa 2 ani de la initierea topicului, 90 de raspunsuri si 2238 de vizualizari".

P.S. Si ca sa nu fiu iarasi off topic (pe acest forum se respecta STRICT titlul topicului), asa cum sint ultimele doua posturi: una e viteza de croaziera si alta este viteza maxima cu care se circula.
« Ultima Modificare: 10.Aug.2010, 09:17:40 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #93 : 10.Aug.2010, 09:23:27 a.m. »
Dar de ce? Ti se pare greu de crezut ca ar fi "exemplare" care ar circula cu 150 prin localitati? Am vazut eu cativa de curand...Crede-ma ca sunt.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #94 : 10.Aug.2010, 09:30:34 a.m. »
Dar de ce? Ti se pare greu de crezut...
Cui ii este adresata intrebarea ???
  • Suzuki SX4

Offline unde

« Răspuns #95 : 10.Aug.2010, 10:12:11 a.m. »
 80 km/h, cu ceva virfuri de maxim 120 pe autostrada. Masina e cea din semnatura.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #96 : 10.Aug.2010, 12:37:56 p.m. »
una e viteza de croaziera si alta este viteza maxima cu care se circula.

aici ai foarte mare dreptate si multa lume nu le deosebeste

de foarte multe ori cand vine vorba si de viteza medie multi o dau in bara, dau niste valori de ar fi si un pilot de curse invidios...  daca insa ar avea computerul de la Suzuki aceasta functie sau macar ar urmari aceasta informatie pe un gps ar ramane surprinsi cu ce viteza medie se misca pe sosele...

Offline Laurentiu

« Răspuns #97 : 10.Aug.2010, 03:05:08 p.m. »
...multa lume nu le deosebeste ... de foarte multe ori cand vine vorba si de viteza medie multi o dau in bara, dau niste valori de ar fi si un pilot de curse invidios... 
Este foarte greu de deosebit vitezele intre ele (minima, maxima, medie, croaziera). Poate ca asta se intimpla din cauza ca facultatile au dat nastere prea multor ingineri. :)
  • Suzuki SX4

Offline bogdanb

« Răspuns #98 : 10.Aug.2010, 10:59:12 p.m. »
Este foarte greu de deosebit vitezele intre ele

Deci, cum ar zice Vanghelie,primarul sectorului meu, vitezele...care este, nu sunt asa greu de deosebit.

Cu totii suntem de acord cu @Laurentiu, ca "una e viteza de croaziera si alta este viteza maxima cu care se circula".
De aceea s-a nascut acest topic: "viteza TA de croaziera" se refera la ACEA viteza cu care TU incerci sa mergi constant la drum lung si care difera de la un om la altul. Nu la aceea data de producator in cartea tehnica, fiindca se presupune ca pe aia o stie toata lumea :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Maioru

« Răspuns #99 : 11.Aug.2010, 08:36:54 a.m. »
Pe autostrada merg cu 130, in rest viteza legala +9%, cat sa nu iau amenda.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009