Uite ca a venit timpul sa-l injur pe japonel. Si pe hungarianu care a facut-o pe Zuza: dupa ce a luat un mic accident in partea dreapta-spate (mai pe coltz), ma chinui sa aduc acel flaps negru (sau fender sau bara sau bucata de plastic negru) care statea pe coltul masinii, peste aripa lateral-dorsala de pe dreapta. Adica undeva in coltul din spate dreapta al masinii, oameni buni.
Asa... si am fost la magazine care pot sa imi aduca piesa originala. Adica bucata de plastic negru. Si mi-au cerut seria caroseriei (aka VIN number). Si le-am dat-o!!! Si... SURPRINZATOR: E IN-VA-LI-DA! Adica da, nu poate fi gasit vehiculul in baza de date. La toti cei 4 magazinari la care am fost.
Am gasit si explicatia: digitul 10 e de vina! adica acolo cica s-ar codifica anul de fabricatie. Iar la mine pe pozitia aia e 0. Yeap: ZERO. Adica ceva ce nu se potriveste cu 7 care ar fi insemnat 2007. Normal, nu e produs SX4 in 2000. Ai-acuma va intreb pe voi: sa fie oare nevoie sa merg cu ea la reprezentanta ca sa pot aduce o amarata de piesa???
A mai patit careva pocinogul asta?