0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
O recomandare: cand vedeti asa ceva, intotdeauna verificati asa-numitele 'fapte'. Si nu pe site-uri scrise de prosti paranoici cu deliruri conspirationiste.
decedaţi la vârste cuprinse între 8 şi 88 de ani au fost răpuşi de cancer, ori pentru O.M.S. asta nu pare a fi o problemă
Nu stiu cine te-a fentat, pe locul I stau bolile cardiovasculare, apoi urmeaza cancerul. Mai fa statistica aia o data. Si e adevarat, inainte nu se murea de cancer in asa mare raport. Stii de ce? Pentru ca mureau mai repede, din alte cauze.Contrar spuselor tale, e o problema si pentru OMS, si pentru alte organizatii, se fac studii serioase, iar cunostintele au avansat de-a lungul timpului. Am fost implicat personal in asa ceva, asa ca nu incerca sa vinzi castraveti gradinarului. Stiu mai mult decat as dori sa stiu despre cancer. Spre deosebire de aia care fac asemenea filmulete, care-s de-o ignoranta crasa si de un tupeu criminal. Tupeul criminal e pentru ca induc in eroare oameni care poate ar mai avea o sansa, dar asa isi arunca banii pe prostii, ajungand sa moara cu 'tratamentele' lor miraculoase si naturiste cu tot. Vrei exemple, sau iti aduci aminte singur de anumite personaje care au tot aparut pe la televizor dand-o in sus si-n jos cu panaceele si apoi au dat coltul?'Filmuletul' asta se potriveste foarte bine: