Autor Subiect: Achizitie SWIFT  (Citit de 4311 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihaisoare

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Achizitie SWIFT
« : 04.Aug.2010, 11:26:50 a.m. »
Salut,
As vrea sa cumpar un Suzuki Swift prin Gut Auto Center S.R.L.  din Bucuresti,
site-ul este http://www.automobile4x4.ro/ , de la domnul Costin Dobre.
Este o firma de brokeraj auto si il scoate la 8300 Euro cu T.V.A.
Ce parere aveti?
Sunt de incredere sau nu .
As vrea o recomandare.

Offline Baggy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Jimny 1.5 DDiS grove green pearl metallic
Achizitie SWIFT
« Răspuns #1 : 04.Aug.2010, 02:19:31 p.m. »
Eu mi-am luat masina (Jimny 1.5 DDiS) de la ei (el) acum 2 ani, totul a fost OK; s-a(u) miscat foarte repede, luni am data avansul, duminica mi-am luat masina.

Am cunoscut si un alt posesor de Jimny diesel (B-XX-JMY gri) din Bucuresti, luase masina tot de acolo, si el era tot multumit.

Eu il/ii recomand.

Petre

Offline costi

• Full Member
  • Mesaje postate: 112
Re: Achizitie SWIFT
« Răspuns #2 : 25.Ian.2011, 08:56:10 p.m. »
Salut tuturor ! Am aceeiasi problema cu mihaisoare referitor la Gut Auto Center..... Discountul lor e cel mai tare de pe piata. In cazul masinii pe care o vreau pretul e mai mic cu 700-1000 EUR fata de alti dealeri. Stie cineva care-i explicatia ? E "cuser" afacerea sau te bucuri acum si plingi mai tirziu ?
« Ultima Modificare: 25.Ian.2011, 09:10:00 p.m. de costi »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 25.Ian.2011, 10:03:14 p.m. »
Eu sunt alt posesor de masina  de la ei impreuna cu tatal meu si inca un var .Aici in tara Teriosul meu costa 23600 si la el am platit 19500 ptr aceeasi masina(adusa din Austria).
Go Terios!!!:)

Offline mammut

« Răspuns #4 : 25.Ian.2011, 10:33:01 p.m. »
Sper ca ai vazut ca pretul de 8280 euro e valabil cu 3 tichete rabla. Practic ei iti dau un pret cu aprox. 500 euro mai mic decat suzuki.ro.
Poti sa incerci si la alti dealeri cu oferta de la Gut Auto in mana, vezi ce zic, e criza poate iti fac un pret si mai bun :)

Offline TopiXauto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #5 : 26.Ian.2011, 09:28:56 a.m. »
@mihaisoare

Buna Ziua,

F.important este sa-i intrebati de conditiile de garantie pentru acest autoturism; cu alte cuvinte, daca se pot efectua reparatii in garantie, la dealerii SUZUKI din Romania.

Cu titlu de exemplu, anul trecut am avut un client (pentru o alta marca auto din grupul nostru de firme) care a achizitionat 10 unitati de la un dealer din Italia; i s-a comunicat la acel moment ca masinile au "garantie internationala, inclusiv pentru Romania".
La momentul primei interventii in service: SURPRIZA ! Autovehiculele nu erau introduse in sistemul electronic de garantii pentru tara noastra.

Fiindca era un client f.important, am demarat investigatiile necesare. S-a dovedit ca acel dealer achizitionase mai ieftin acele autoturisme de la producator insa fara conditiile de garantie.

Ne dorim sa nu fie si cazul dumneavoastra, dar sa acordati mare atentie acestui aspect !
TopiXauto SRL

Bd. Republicii 179 Bacau - Romania  Tel.: 0234-584.931 Fax: 0234-574.558  INFO CLIENTI: 0757-800.900

Offline bradu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #6 : 26.Ian.2011, 09:41:07 a.m. »
Salut,
Stie cineva ceva despre cum se comporta motorul de 1,2 care echipeaza noul swift ? M-ar interesa parerea cuiva care il are deja in folosinta de 1-2 luni de cind a aparut la vanzare la noi. Cochetez cu ideea cumpararii unui Swift GLX in martie-aprilie dar nu stiu nimic despre cum se comporta noul motor.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #7 : 26.Ian.2011, 11:36:16 a.m. »
Daca e vorba de fiabilitate,au trecut cu brio testul.Sunt destule in Ungaria,care au trecut de 100.000 km fara probleme mecanice.
Fiind insa motoare si mai mici,e nevoie sa fie turate si mai tare decat variantele mai vechi, 1.3 si 1.5.E o chestie de obisnuinta,insa sunt aproape convinsa,ca acel consum mediu din carti este destul de irreal.

Offline costi

• Full Member
  • Mesaje postate: 112
« Răspuns #8 : 26.Ian.2011, 12:02:56 p.m. »
@mihaisoare
F.important este sa-i intrebati de conditiile de garantie pentru acest autoturism; cu alte cuvinte, daca se pot efectua reparatii in garantie, la dealerii SUZUKI din Romania.

Lucianer si mihaisoare aveti un raspuns intrebarea asta?
Multumesc anticipat !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #9 : 26.Ian.2011, 12:40:45 p.m. »
Eu am raspuns la intrebarea asta, normal .Insa o fac pe privat sau prin telefon.Nu vreau sa para reclama.
Multumesc.
Go Terios!!!:)