@mihaisoare
Buna Ziua,
F.important este sa-i intrebati de conditiile de garantie pentru acest autoturism; cu alte cuvinte, daca se pot efectua reparatii in garantie, la dealerii SUZUKI din Romania.
Cu titlu de exemplu, anul trecut am avut un client (pentru o alta marca auto din grupul nostru de firme) care a achizitionat 10 unitati de la un dealer din Italia; i s-a comunicat la acel moment ca masinile au "garantie internationala, inclusiv pentru Romania".
La momentul primei interventii in service: SURPRIZA ! Autovehiculele nu erau introduse in sistemul electronic de garantii pentru tara noastra.
Fiindca era un client f.important, am demarat investigatiile necesare. S-a dovedit ca acel dealer achizitionase mai ieftin acele autoturisme de la producator insa fara conditiile de garantie.
Ne dorim sa nu fie si cazul dumneavoastra, dar sa acordati mare atentie acestui aspect !
Nu panica oamenii aiurea din teama de a vă pierde clienţii.
Se întâmplă, şi în România, şi în Italia, şi în Ungaria, de unde am şi primit informaţia asta, ca agentul care vinde maşinile să uite să înscrie în sistem codul maşinii la momentul vânzării, ca să poată începe garanţia.
Un angajat responsabil din orice reprezentaţă poate rezolva asta la prima apariţie în service a respectivei maşini.
Ungurii o fac, s-a mai întâmplat, şi de fiecare dată au rezolvat-o rapid.
Tu nu eşti la curent cu lucrurile astea pentru că nu ai fost informat, pentru că nu îţi faci treaba cum trebuie(tu sau şefii tăi, care ar fi trebuit să îţi spună cum să-ţi faci defapt treaba), sau pentru ca eşti răuvoitor şi eviţi să prezinţi situaţia în întregime cititorilor acestui forum?