Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 472824 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2870 : 20.Iul.2026, 10:51:07 p.m. »
57 de ani..... adevăr sau minciună?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #2871 : 20.Iul.2026, 11:53:31 p.m. »
57 de ani..... adevăr sau minciună?

Da.

Acum vor si chinezii ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #2872 : 20.Aug.2026, 01:18:50 a.m. »
Mare scandal mare :
Radarele și filtrele de poliție ar putea să nu mai fie raportate în aplicația Waze
    Din fericire, sunt unul care am circulat si fara waze si cu waze, si cu harta in mana si din propriile cunostinte sau chiar pe ghicite!
    Cel mai lung drum pe care l-am facut cu harta a fost Bruxelles-Bucuresti, drum pe care n-am luat nicio amenda, unde am intalnit filtre de politie, ba chiar uneori le-am cerut si info despre drum. Binenteles ca am trecut si prin vestitele autostrazi din Germania...
    Ce mi se pare mie foarte clar, e ca noi inca invatam cum se circula pe autostrazi, cu toate ca suntem disperati dupa ele si injuram statul, dar cand ne trezim pe o autostrada, suntem varza !
E chiar asa de grav daca n-am  mai stii ca e politia pe sosea? Intrebam si eu....

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

« Răspuns #2873 : 20.Aug.2026, 08:45:59 a.m. »
cand iei amenda pentru 71 km in limitare de 60 nu m ar fi deranjat sa stiu sa merg mai incet.

cand merge cu 90 in limitare de 30 ca e scoala ... sau trecere simpla...parca n as avea o problema.

situatia se traduce cu paharul de vin. la noi nu va fi implementata...ca nu avem limita civica sau de bun simt.....

la mine waze se conecteaza prin Bt/wifi direct. chiar daca nu bag adresa...este acolo..pentru trafic..accidente..variante..politie etc.

ok..nu o sa mai fie pictograma cu politia..gasim solutii... :-j
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bisti

« Răspuns #2874 : 20.Aug.2026, 08:58:23 a.m. »
Nu se aplica in Romania, nu o sa faca Parlamentul lege speciala ca sa interzica acest aspect.

Offline NicNic

« Răspuns #2875 : 20.Aug.2026, 11:07:10 a.m. »
Nu se aplica in Romania, nu o sa faca Parlamentul lege speciala ca sa interzica acest aspect.

Daca va fi jalon in viitorul "PNRR" ...sa vedeti cum se va face o lege in 5 zile.
Desteapta-te romane!

Offline wolfin

« Răspuns #2876 : 20.Aug.2026, 11:46:40 a.m. »
ma refer la consumul de alcool
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline NicNic

« Răspuns #2877 : 20.Aug.2026, 12:54:00 p.m. »
eu nu am avut in vedere alcoolul, pentru ca nu folosesc asa ceva

dar pentru astfel de situatii, inteleg ca masinile vor avea implementate sisteme de detectie care vor gestiona utilizarea masinii, functie de ce se va detecta
Desteapta-te romane!

Offline enicky

« Răspuns #2878 : 21.Aug.2026, 10:52:23 p.m. »
..nu o sa mai fie pictograma cu politia..
   Lasand la o parte faptul ca unora le place sa vorbeasca fara sa spuna ceva, eu aici am o problema, cu politia : merg pe un drum de 90, e politia, toata lumea ruleaza cu 60-70 !
   Merg pe autostrada, e politia, toata lumea merge cu 90-100, chiar se blocheaza ambele benzi si toata lumea "tine pasul" cu camioanele. Trecem de echipaj, zici ca au scapat cainii din lant, iar 150, 160. Evident ca unii raman "lipiti" de banda doi !
Pana la urma e treaba fiecaruia cu ce viteza vrea sa mearga, dar, e asa de greu sa respecti legea, cel putin 5 min. dintr-un drum de 60 de min? Atat de prosti suntem?
  Cum, nu da parlamentul legi? Cine a scos "poligonul" din scoala de soferi? Sau traseul de noapte? Acum se chinuie bietii soferi sa parcheze cu fata, ca parcare laterala nu mai stie nimeni sa faca(doar la un metru de bordura)! Binenteles ca parlamentul le-a "rezolvat" pe toate !
Trebuie sa apara politia ca sa fim atenti la trafic, la semne, la viteza, n-ar trebui ca asta sa fie ceva obisnuit? Zic si eu...
Scuze ca m-am "infierbantat"!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2879 : 21.Aug.2026, 11:58:36 p.m. »
  eu aici am o problema, cu politia : merg pe un drum de 90, e politia, toata lumea ruleaza cu 60-70 !

Ce te miri? Suntem un neam de iobagi, obișnuiți să fim obedienți.
Când vedem organul, căscăm gura....
Așa ne e scris în ADN, de aia ne călăresc toți.

Sunt curios, câți ați avut tupeul ca să depășiți vreodată o mașină de politie care mergea mai încet decât limita legală?
Că eu n-am avut nici o greață la faza asta, atâta timp cât am cameră de bord funcțională.
La o adică, ne vedem la tribunal.

PS: camera mea înregistrează și locația si viteza (Navitel R99).
« Ultima Modificare: 22.Aug.2026, 12:10:13 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού