Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 453027 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2840 : 14.Ian.2026, 05:49:06 p.m. »
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: ntire2000, enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #2841 : 14.Ian.2026, 08:38:30 p.m. »
Nu știu ce să zic .... prețul de bază e cam mărișor....

PS: în clip sunt prezentate de fapt două mașini....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline ntire2000

« Răspuns #2844 : 12.Mar.2026, 10:13:15 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Leutz

« Răspuns #2845 : 12.Mar.2026, 02:01:49 p.m. »
A propos de "obiectul zburator neidentificat" Atlas  >:),

... pentru cei carora le-a aprins imaginatia, recomand sa cititi "Rendezvous with Rama" de Arthur C. Clarke.

Sau invers, nu se poate sa fi citit cartea si sa nu se aprinda imaginatia la momentul stirilor despre Atlas  :). Eu unul am fost in extaz  :D.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline dbx

• Suzuki Vitara 1.4L BOOSTERJET HYBRID 48V PASSION

The following users thanked this post: enicky

Offline NicNic

« Răspuns #2847 : 25.Mar.2026, 06:22:28 p.m. »
Pai votantii lui tocmai asta si-au dorit: o taxare justa, nu una cu dedicatie pentru atragerea de votanti cu gratuitati ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #2848 : 26.Mar.2026, 11:50:43 a.m. »
Pentru ca nici o fapta buna nu ramine nepedepsita, cu "multumiri" pentru votanti  :P
    Pot sa fiu cel putin bucuros ca nu l-am votat, de fapt n-am votat deloc, nefiind in oras, asa ce-ati votat, asta aveti ! Un pnl-ist avid de bani/taxe !
Poate va amintiti ce spunea in campanie, ca doreste ca Bucurestiul sa fie proiectul lui de suflet, pentru ca aici s-a nascut si traieste si bla-bla-bla-bla...
    O expresie buna pentru naivi si visatori, similara cu "proiect de tara" sau un "proiect pentru tara", cuvinte si expresii d-astea soc, pe care politicienii ni le arunca si noi le inghitim pe nerasuflate !
     Asa ca nici nu s-a asezat bine in scaunul de primar si ne-a aratat prima lui calitate : IPOCRIT ! Atentie termenul este un adjectiv sau substantiv, nu o injurie(definește o persoană prefăcută, fățarnică, care își ascunde adevăratele sentimente, intenții sau caracterul sub o mască de virtute sau amabilitate)
     Atentie: aceasta calitate, frecventa la(sau chiar obligatorie pentru) politicieni este generatoare de relatari neadevarate, inselatoare, sau baliverne, sau gogosi, sau tromboane.
     Cum ne dam seama sau cum observam daca sunt tromboane, decat evaluand pragmatic, sau chiar matematic ceea ce aceasta cuvantatoare scoate pe gura :
1.Numarul celor cu gratuitate a depasit nr.locurilor de parcare: asta ar fi valabila in situatia in care toate masinile numai termice ar fi scoase din oras, sau cel putin ar ramane parcate in locurile de resedinta si n-ar mai circula deloc, situatie absolut utopica, adica enuntarea acestei teorii este o aberatie !
2. Echitate.. si ocuparea definitiva a unui loc e parcare: NU populatia a cerut aceasta facilitate, iar ocuparea definiva este iar o chestie relativa, care s-ar fi putut reglementa, dar daca ai dat afara angajatii de la CMPB si au ramas doar tesa, n-ai cum sa verifici.
3.Finalizarea etapei de stimulare și sprijin: in ce calitate dispui tu aceasta decizie de finalizare, de unde a evoluat industria auto, cand de fapt e in scadere, pentru ca nu tu ,ciucu, ai decis "stimularea si sprijinul" ?!!!!!
4. dom ciucu, daca aveai sange in instalatie, daca erai barbat, spuneai frate pe sleau ca primaria are nevoie de bani si de bani multi si o sa va tai aceasta facilitate, scurt, fara sa ma vii cu astfel de argumente puerile! Cum sa spui ca "n-avem bani nici de vopsea sa trasam pe asfalt"?!!!

In cazul meu, personal nu sunt afectat de situatie, avand loc de parcare pe care tocmai l-am platit, iar de cand am hybrid pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am beneficiat de cei cinci lei necesari pt. o parcare pe spatiile primariei, dar... e o chestie de principiu.
Acum stiu ce fel de primar va fi si evident, asteptarile s-au redus drastic. Poate avem norocul sa nu mai fie reales !
    Este evident ca in ziua de azi: este corect daca e bine pentru mine, este adevarat daca asa vreau eu, daca x are dreptul si eu nu, ala e pomanagiu, i s-a dat dedicat, a fost cumparat sau are pile, strugurii sunt acri, cea mai buna masina(ca asta e specificul nostru) este a mea(chiar daca n-are E6), dar cine va posta dupa mine sigur va mai dezvolta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14965
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2849 : 26.Mar.2026, 05:37:47 p.m. »
Gratuitățile au servit unui scop, care a contribuit la scăderea gradului de poluare în oraș.
Acum ar fi bune niște restricții pentru cei care scot prea mult fum pe țeavă.

Omul lucrează, iar asta... deranjează!
Se face curățenie, inclusiv în Centrul vechi.

Din punctul meu de vedere nu pare IPOCRIT.

Ba a dovedit și simț politic și a conlucrat cu primarii PSD de la Sectoarele 3 și 4.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: sfichiu