Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 453024 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2850 : 26.Mar.2026, 09:01:30 p.m. »
Gratuitățile au servit unui scop, care a contribuit la scăderea gradului de poluare în oraș.
.........Din punctul meu de vedere nu pare IPOCRIT.
   Dupa cum ai subscris la o postare anterioara, inclin sa cred ca nu-ti pare rau ca a "murit" si capra celor cu hybride!  :P
"Omul lucreaza" si normal ca deranjeaza, oare de ce? Pentru ca pilele aduse de partide raman, iar cei vechi care muncesc si duc tot greul, vor fi "liberi".

Acuma serios, asta e problema number one a Bucurest/iului/enilor, graffiti, iarba, copacei (de fapt sunt ale sectorului 1 sau 2)?!
Hai sa vedem cea mai veche problema, afara de lipsa caldura, apa calda, transport deficitar:
https://www.mediafax.ro/social/lista-cladirilor-cu-risc-seismic-din-bucuresti-unde-sunt-punctele-critice-la-49-de-ani-de-la-marele-cutremur-23696833
   Dar da, de simt politic sunt convins ca nu duce lipsa !
Mai vedem, "nu zice hop pana nu sari gardul" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: BrSx4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14965
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2851 : 26.Mar.2026, 09:26:54 p.m. »
În privința consolidării, nu prea vor locatarii, pentru că... îi costă!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #2852 : 26.Mar.2026, 09:36:42 p.m. »
  Oamenii probabil sunt destul de mancati de autoritati, care azi zic una si maine alta, cine stie...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dbx

« Răspuns #2853 : 26.Mar.2026, 09:44:53 p.m. »
Nu am vrut sa raspund initial, fiind topic de stiri nu de politica, dar... acest personaj a fost primar in sectorul in care locuiesc, am avut termen de comparatie, din pacate multi au plecat urechea la discursurile unui jmeker (ca sa nu fiu amendabil!) cu sacou! Realizari? A avut o obsesie cu "peisagistica", montind niste "bancute" sub forma de stinghii pe blocuri de beton, demontarea tuturor garduletelor ce imprejmuiau spatiile verzi ale blocurilor, a inlocuit serviciul ADP6 cu niste 'echipe" de prin Calarasi (dupa nr de inmatriculare) ce faceau doar o mica parte din ce faceau fostele echipe. Acu' vr'o 3 ani a umplut Dr. Taberei cu lalele, frumos, dar cind a primit critici a spus ca sint perene si vor fi replantate... decit ca nu le-a mai vazut nimeni!!! Izolarile blocurilor, aproape de 0! Si "realizarile" pot continua. Aaa, si chefuri in parcul Moghioros si la Ciurel!
Caracter? E simplu, pina la primaria capitalei, va rog urmariti aparitiile lui alaturi de bolojaf! Astept imagine cu ciucu in stinga bolojafului! Intotdeauna in dreapta!!!
Un singur comentariu negativ si erai blocat pe pagina de fb a primariei sector 6 (!!!), cred ca sint cu sutele blocati!
Nu vreau sa-l injure nimeni, nu vreau sa-mi dea nimeni dreptate, nu vreau decit sa tineti minte laudele pe care i le-ati adresat, care ati facut-o!!!
p.s. am loc de parcare fix in centrul orasului, multumita serviciului :P !

• Suzuki Vitara 1.4L BOOSTERJET HYBRID 48V PASSION

The following users thanked this post: BrSx4, enicky

Offline NicNic

« Răspuns #2854 : 26.Mar.2026, 10:07:06 p.m. »
Decizia de a anula o gratuitate oferita restrictiv (adica injust) nu trebuie confundata cu profilul (caracterul) omului care a propus/decis acea anulare.
Sunt chestiuni diferite.

In continuare spun ca astept ca deciziile primarului general sa fie mai bune decat ale predecesorilor lui.
Dar asta nu inseamna ca acest primar va fi un model pentru mine (in caz ca voi ajunge primar ...  :D)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline NicNic

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: sfichiu

Offline ntire2000

« Răspuns #2856 : 26.Apr.2026, 05:47:30 p.m. »
Si astăzi îmi mai aduc aminte de acele pastile de iod care ni s-au impartit la școală.
Si faptul că nu eram lăsați să deschidem geamurile clasei sau să ieșim afară în pauze....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sfichiu

« Răspuns #2857 : 26.Apr.2026, 06:23:50 p.m. »

Da!...eveniment trist cu efecte nedorite si la noi.....pastilele alea cica trebuiau date in primele 3 ore de la producerea catastrofei si noi le-am primit dupa7-8 zile!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline ASZ

« Răspuns #2858 : 27.Apr.2026, 10:37:06 a.m. »
Cei care am avut ghinion de nesansa sa ne prinda cu glanda "descarcata" de iod, ne-am incarcat cu iod radioactiv (din alimente, apa, aer, etc) ... la mine in 2009 a "explodat" zona glandei, formand o tumoare de toata frumusetea. Si in acel an a fost nebunie la Institutul Oncologic din Cluj ... iar graficele afisate in 2010 pe ecranele TV-urilor din salile de asteptare, aratau o crestere exponentiala a cazurilor de carcinom tiroidian.
Cei mai expusi au fost cei care erau in contact cu apa, in zilele de dupa catastrofa de la Cernobal .. si fiind in perioada de 1 Mai, multi am fost pe la mare/petreceri pe maluri de ape, iar pastilele de iod au ajuns la multe zile dupa ce s-a produs evenimentul.

Offline ntire2000

« Răspuns #2859 : 10.Mai.2026, 06:18:16 p.m. »
Sa-i urăm cât mai multă sănătate și LMA celui mai român dintre noi.

Un zgârciog care n-a facut nimic notabil pentru țara asta, în afară de a acumula cât mai multă avere pe care o s-o ia cu el pe lumea ailaltă.

Citat
„Absolut că sunt zgârcit! Eu încă sunt cu picioarele pe pământ și spun că banii trebuie câștigați și nu aruncați. Eu pot să fac lucruri… Dacă o fac, nu o fac pentru notorietate și publicitate. Sunt prea bătrân! Am ajuns să fiu atât de supărat pe mine și pe societate încât nu vreau să mai aud. Mă duc cu căciula în mână la toată lumea și numai piedici avem peste tot. La treburile cele mai simple!

Dar, la treaba cu zgârcenia, nu arunc banii. Pentru că știu că banii s-au muncit greu, iar o felie de franzelă în 1954 costa 30 de bani. Se vindea franzela cu felia! La 14 ani am avut un leu și mi-am cumpărat două felii de franzelă de ziua mea. Nu regret nimic, chiar dacă lumea o să spună: «Mitocanul ăla nu regretă că e în scaunul în care este». Se poate, dar am muncit mai mult decât alții”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit gsp.ro.

Are dreptate omul, toată lumea e nașpa și nu-l ajută nimeni ca sa-și pună în aplicare combinațiile din care să scoată și mai mulți bani.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού