Autor Subiect: Mi-au sechestrat suzuka fratilor !  (Citit de 11482 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Re: Mi-au sechestrat suzuka fratilor !
« Răspuns #20 : 31.Mai.2010, 04:50:01 p.m. »
Asa este! Ai mai dreptate cu NUP. Acum sa fie cum spui tu si sa dispuna Neanceperea Urmaririi Penale doar in baza actelor facute si a bunei credinte a cumparatorului. De regula ei nu dau NUP pana nu ajung la adevaratul vinovat (cum s-ar zice ca nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard). Dar din cele relatate de d'lui, este foarte clar ca nu au cum sa il vada vinovat => in principal de data cumpararii masinii + data primei inmatriculari in RO.

Offline M_TM

« Răspuns #21 : 01.Iun.2010, 06:56:18 p.m. »
Cred ca are ghinionul sa fi intrat in "suveica"hotilor de masini.Sunt retele din care fac parte inclusiv persoane care emit acte oficiale Cu siguranta ca si in HU mai sunt cativa  proprietari ai masinii, cel putin una cu identitate falsa . Mai mult ca sigur ca primul  proprietar din Ro nu stie nimic. Marsavia nu e la noi,e in Hu...sigurat. Sincer imi pare rau,dar nu cred ca ai sansa de a recupera candva banii.Toata treaba se muta in ungaria,inclusiv investigatiile.Probabil,va fi asociat vre0un Ianos cu o grupare de hoti de masini..ala poate prin puscarii prin europa unita...am gasit faptasul...valoare mica...problema interna..dosar closed.Nici macar nu vei fi anuntat ca a fost prins hotul (daca nu e din romania)Oricum vei fi judecat si declarat nevinovat.Avocatii ...  sunt buni..dar trebuie sa ai grija la momentul in care fac treaba sau doar se prefac .Si la ei  taim is moni .BAFTA , RABDARE  si curaj.Verisorii nostrii se pricep foarte bine la a face sicane romanilor..   >:)    :-?

Offline darius79

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 02.Iun.2010, 04:09:26 p.m. »
Am citit si eu topicul si m-am ingrozit... imi pare tare rau de situatia in care esti... si tare ciudat cum politia noastra spune altceva decat italienii.

Un lucru e cert, ar trebui vazut ce se intampla la unguri... si cum ei nu prea vorbesc alte limbi, aici ma ofer eu sa ajut, caci sunt secui si vorbesc maghiara si daca nu reusesc eu, pot sa rog un prieten din Budapesta sa dea niste telefoane, insa poate ar fi bine sa imi dai tu mai multe detalii, eventual o directie de la un avocat ceva, ce anume si unde sa intreb.

Eu asa de capul meu pot sa sun la politia din Budapesta sa zicem si sa incep sa intreb de biroul de furturi de masini etc. si apoi sa ma interesez de masina ta, insa am nevoie de toate detaliile, nu?
Ce zici/ziceti?

Post Merge: 02.Iun.2010, 04:31:03 p.m.
inca o idee... ce-ar fi sa ceri ajutorul unui ziar sau a unei televiziuni, ca sigur le-a conveni subiectul, nu? oricum, nu ai ce pierde...
« Ultima Modificare: 02.Iun.2010, 04:31:03 p.m. de darius79 »
  • SX4 1.6 GS 4WD ESP
SX4 1.6 GS 4WD ESP "Kashmir Blue Pearl Metallic"

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #23 : 02.Iun.2010, 07:15:14 p.m. »
Felicitari pt initiativa!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline vio

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #24 : 03.Iun.2010, 01:05:39 a.m. »
Am citit si eu topicul si m-am ingrozit... imi pare tare rau de situatia in care esti... si tare ciudat cum politia noastra spune altceva decat italienii.

Un lucru e cert, ar trebui vazut ce se intampla la unguri... si cum ei nu prea vorbesc alte limbi, aici ma ofer eu sa ajut, caci sunt secui si vorbesc maghiara si daca nu reusesc eu, pot sa rog un prieten din Budapesta sa dea niste telefoane, insa poate ar fi bine sa imi dai tu mai multe detalii, eventual o directie de la un avocat ceva, ce anume si unde sa intreb.

Eu asa de capul meu pot sa sun la politia din Budapesta sa zicem si sa incep sa intreb de biroul de furturi de masini etc. si apoi sa ma interesez de masina ta, insa am nevoie de toate detaliile, nu?
Ce zici/ziceti?

Post Merge: 02.Iun.2010, 04:31:03 p.m.
inca o idee... ce-ar fi sa ceri ajutorul unui ziar sau a unei televiziuni, ca sigur le-a conveni subiectul, nu? oricum, nu ai ce pierde...
Salut Darius ! Multumesc pt faptul ca vrei sa ma ajuti,in legatura cu detalii despre masina ,cred ca este nevoie de nr.de sasiu ,tipul masinii,culoare etc. [...]
EU SIMBATA(05.06.2010) VIN IN TARA SI STAU PINA MARTI (08.06.2010).LUNI DIMINEATA TREBUIE SA MA PREZINT LA POLITIE FURTURI AUTO,SERVICIUL TRAFIC INTERNATIONAL DIN BUCURESTI .AS PUTEA SA ITI LAS UN NR DE MOBIL(0730276286,DAMI MESAJ SI TE SUN EU) SA NE PUTEM AUZI DUMINICA ,DACA NU DERANJEZ, CA EVENTUAL DACA REUSESTI SA VORBESTI TU SAU AMICII TAI DIN BUDAPESTA  CU POLITIA UNGARA SA IMI SPUI CE TI-AU ZIS IN LEGATUARA CU MASINA ,CA SA LE POT SPUNE SI POLITISTILOR NOSTRI, CA EI SINT SARACI CU DUHUL.PINA SIMBATA DACA VREI SI POTI(LA ORICE ORA) SA IMI TRANSMITI CEVA ,DACA AI NEVOIE DE ALTE DATE DAMI TE ROG FRUMOS MESAJ  LA NR 00393209118692 SI TE SUN EU.ITI MULTUMESC INCA ODATA SI ASTEPT UN SEMN PE UNUL DIN TELEFOANE.

Post Merge: 03.Iun.2010, 01:13:32 a.m.
Sper sa citesti mesajul DARIUS.Nu stiu ce am facut dar undeva am gresit.Sint zapacit de tot de cind cu problema asta!Salut!

Khaos edit: @vio, am sters eu din mesajul tau datele despre masina (serie sasiu etc), pentru ca nu cred ca e OK sa stea asa la vedere.  I-am trimis un PM lui @darius cu TOATE datele pe care le-ai trecut tu aici. Bafta cu masina!
« Ultima Modificare: 03.Iun.2010, 10:52:03 a.m. de ..::Khaos::.. »

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #25 : 03.Iun.2010, 08:50:12 a.m. »
@vio: Nu stiu cat de bine e sa pui date personale pe un forum public. Ca sa nu te trezesti sunat de toti nebunii, poate ca ar fi fost mai bine sa-i trimiti pe pm datele.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline vio

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #26 : 03.Iun.2010, 09:15:13 a.m. »
Ai dreptate dar nu stiu ce sa mai fac ,sint disperat,incerc sa ma agat si eu de orice sau oricine care ar putea sa ma ajute.Nebunii de care spui ii rog sa se abtina si sa se puna in situatia mea care nu este una deloc placuta.De altfel nici nu sint foarte practic ,fiind incepator pe acest forum nu stiu cum as fi putut sa trimit datele in PM .

Nu mai cita mesajul imediat anterior si incearca sa nu mai folosesti CAPS.
Multumesc.
« Ultima Modificare: 03.Iun.2010, 10:05:24 a.m. de SuzukiClub »

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #27 : 03.Iun.2010, 10:23:29 a.m. »
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline darius79

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #28 : 03.Iun.2010, 02:15:23 p.m. »
Am vorbit la Politia Nationala a Ungariei, unde m-au pus in legatura cu dep. Interpel si ->> masina nu e data in urmarire nationala la ei ???!!!! f. ciudat, nu?
Domnul a fost amabil si a cautat in baza din Budapesta si a gasit-o ca fiind furata in sectorul 13 din Budapesta la data de 03.07.2009!!!!! deci exact la doua zile dupa ce a fost facut RAR de primul proprietar....

Eu acum tot incerc sa iau legatura cu politia din sect. 13 din Budapesta, poate aflu mai multe...
  • SX4 1.6 GS 4WD ESP
SX4 1.6 GS 4WD ESP "Kashmir Blue Pearl Metallic"

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #29 : 03.Iun.2010, 03:42:51 p.m. »
M-a rugat @darius79 sa postez urmatorul mesaj, el neputand deoarece ultima postare este tot a lui:

"La politia sect. 13 nu am rezolvat nimic deocamdata, ca nu pot gasi decat numarul de inmatriculare sau dupa numele persoanei care a reclamat furtul. Numarul de bucuresti nu l-au gasit, iar de proprietar nu stim cine a fost...
Au zis ca doar o persoana e autorizata sa caua dupa nr de sasiu si poate ea ma va ajuta, insa luni, ca acum e in concediu. Insa nu e sigur ca ma va ajuta...
Deci nu am facut mare branza la astia, dar voi mai incerca luni."

(Mentionez ca echipa tehnica lucreaza la rezolvarea problemei cu postarile consecutive.)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x