Autor Subiect: Comportament pe nisip  (Citit de 7743 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Comportament pe nisip
« Răspuns #20 : 25.Mai.2010, 07:47:10 p.m. »
Nu stiu de ce zici de pajero ca nu e ok , dupa cum ti-am spus se descurca super ok in nisip .
Clasamentul ar fi cam Landcruiser pe 1 , apoi Pajero si Patrol si apoi restul , ordinea e aleatoare . Nu vezi in desert X5, 6 ,7 etc , Q7 , Tuareg sau alte asemenea fitze . Vezi in orase , in desert pauza .
A , am uitat , am fost super multumit prin 1999 - 2000 de Isuzu Trooper , pacat ca nu se mai fabrica , erau destul de ieftine si foarte fiabile .Si foarte raspandite si destul de ok , pick-upurile , chiar te-ai gandit la asa ceva ?
Ca L200 , Isuzu pick-up , Navara am inteles de la cei de la Petrom ca au cam avut probleme cu ambreiajul , Hilux etc.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline tau

« Răspuns #21 : 25.Mai.2010, 07:58:37 p.m. »
Nu stiu de ce zici de pajero ca nu e ok , dupa cum ti-am spus se descurca super ok in nisip .
Clasamentul ar fi cam Landcruiser pe 1 , apoi Pajero si Patrol si apoi restul , ordinea e aleatoare . Nu vezi in desert X5, 6 ,7 etc , Q7 , Tuareg sau alte asemenea fitze . Vezi in orase , in desert pauza .
A , am uitat , am fost super multumit prin 1999 - 2000 de Isuzu Trooper , pacat ca nu se mai fabrica , erau destul de ieftine si foarte fiabile .Si foarte raspandite si destul de ok , pick-upurile , chiar te-ai gandit la asa ceva ?
Ca L200 , Isuzu pick-up , Navara am inteles de la cei de la Petrom ca au cam avut probleme cu ambreiajul , Hilux etc.

Navara are un bun vecin pe strada; el mi-a recomandat "sa stau cuminte!"
In L200 lovesc cu picioarele in volan - chiar cu el reglat / sus - exact in Jimny.

una peste alta, pina acum decizia este in favoarea lui Jimny - cam 85%!
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline hugbear

« Răspuns #22 : 25.Mai.2010, 09:54:32 p.m. »
Din cate povesteste tau, el cauta o masinuta strict pentru "beach fun", un "dune buggy" carosat, "most bang for the buck", o 4x4 pentru care sa nu-i planga sufletul la prima zgarietura (sau la primul refill ;)). Cred ca Jimny SH e alegerea corecta, desi daca as fi in locul lui probabil as merge pe un Samurai "preparat" (din cauza raportului COOL/RON :D ).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline tau

« Răspuns #23 : 25.Mai.2010, 10:14:03 p.m. »
despre Samurai-ul diesel, imi puteti spune ceva?

existo o varianta: http://autovit.ro/suzuki-samurai-C12469009.html

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #24 : 25.Mai.2010, 10:22:02 p.m. »
Daca vrei asa ceva , clar ai nevoie de un cunoscator in preajma!E destul de veche masina!
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 25.Mai.2010, 10:24:39 p.m. »
Fiind modele scoase de mult din fabricatie, e preferabil sa vrei un model pentru care sa se gaseasca piese de schimb din belsug. Diesel-urile sunt rarisime.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline tau

« Răspuns #26 : 25.Mai.2010, 10:26:50 p.m. »
...mda!

Offline hugbear

« Răspuns #27 : 25.Mai.2010, 10:31:40 p.m. »
Ce nu ai mentionat tu (e drept ca nici noi n-am intrebat  :P) este: cate persoane va transporta in mod uzual masina, cat iti propui sa dureze in medie sejururile si, in general, ce gen de bagaje intentionezi sa cari. Jimny nu e faimos pentru portbagajul sau (desi poate fi dotat cu "sicriu" pe capota la nevoie). Trebe luate in calcul si variabilele astea.

Offline tau

« Răspuns #28 : 25.Mai.2010, 10:39:01 p.m. »
Doar eu si sotia vom merge cu el.
Va fi considerat o motocileta pe 4 roti, ca atare bancheta din spate dispare clar - o vad inutila.

Vis-a-vis de bagaj ... pai cam tot ce trebuie pentru o campare la mare: cort, umbrela, masa, scaune, saltele, bidoane cu apa, aragaz, gratar, mincare si ce-mi mai trece acum prin minte.
« Ultima Modificare: 25.Mai.2010, 11:02:20 p.m. de hugbear »

Offline hugbear

« Răspuns #29 : 25.Mai.2010, 11:04:24 p.m. »
In cazul asta cred ca J face fata cu brio.