0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu pot sa zic ca se descurca foarte bine pe nisip , dar pe la mare probabil ca e ok .
Cunosc eu pe cineva care are de vanzare un land cruiser de prin 2006 cumparat de nou. Acum are 150.000 km. Este versiunea FULL! piele, navigatie, cutie auto etc. Il da ca si-a cumparat noul model de Land Cruiser [si pe asta a dat o avere ca l-a comandat de prin America - cica in Romania nu are toate optiunile.. bla bla]. Am inteles ca vrea cam 21.000 pe el
Jimny stiu din experienta ca se descurca pe nisip pt ca m-a scos pe mine de unde eram infipt fara nici un stres, ziceai ca e la plimbare. Am ramas
Citat din: Alex-Swift 1.3 GLX din 25.Mai.2010, 08:15:29 a.m.Cunosc eu pe cineva care are de vanzare un land cruiser de prin 2006 cumparat de nou. Acum are 150.000 km. Este versiunea FULL! piele, navigatie, cutie auto etc. Il da ca si-a cumparat noul model de Land Cruiser [si pe asta a dat o avere ca l-a comandat de prin America - cica in Romania nu are toate optiunile.. bla bla]. Am inteles ca vrea cam 21.000 pe elAlex,multumesc pentru pont. Totusi, mi se pare aiurea sa dau 21.000 de euro pe o masina cu care ma duc de citeva ori pe an cu ea la mare / munte / balta / iarba verde.Am acasa un I30 (diesel) cumparat anul trecut de nou si un Grand Espace (diesel) masina de serviciu.In principiu vreau sa fac schimb (cu motocicleta). Daca nu iese, imi iau - cred ca pina la urma - un Jimny second.
Ca parere personala, cel mai bun raport an fabricatie - capabilitati - pret, mi se pare a-l avea Jimny.