Autor Subiect: Comportament pe nisip  (Citit de 7744 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tau

Re: Comportament pe nisip
« Răspuns #10 : 24.Mai.2010, 01:04:03 a.m. »
Banuiam ca da, altfel ... nu cred ca "vedea ea marea asa de aproape" - dupa cum se vede in poze!

Multumesc inca o data pentru timp si raspunsuri; ramine sa iau o decizie.
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline hugbear

« Răspuns #11 : 24.Mai.2010, 01:05:21 a.m. »
Cu placere. Multa bafta si sa ne zici si noua ce masina te-a "cucerit".
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline body

« Răspuns #12 : 24.Mai.2010, 01:55:36 p.m. »
Nu pot sa zic ca se descurca foarte bine pe nisip , dar pe la mare probabil ca e ok . In alta ordine de idei , cat ar parea de ciudat , dar cauciucurile dedicate pt nisip sunt mai inalte si mai inguste decat cele normale - ti-o spune unul care are cam doi ani si ceva de desert .  :D
Daca vrei ceva pt nisip - Landcruiser , Pajero , Patrol , ma rog ceva de gabaritul astora .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline tau

« Răspuns #13 : 24.Mai.2010, 03:31:45 p.m. »
Nu pot sa zic ca se descurca foarte bine pe nisip , dar pe la mare probabil ca e ok .

Banuiesc ca de SX4 este vorba, nu?
Jimny este un "mic mare meserias" pe nisip - greutatea si reductorul isi spun cuvintul! Iar nisipul de la Vadu ... e "pacatos" rau - e foarte afinat!
Ca atare, cred ca este foarte posibil ca in astfel de conditii SX4 sa poata avea probleme.

Da, din informatile pe care le-am primit si din ce-am vazut pe internet, Land Cruiser, Patrol, Land Rover si Jeep Wrangler fac fata situatiei; Pajero insa ... nu prea.

Una peste alta, la ora actuala sunt doua pe lista: Jimny si Land Cruiser; o sa vad "pe cine iau in spatiu ca sa-i fac buletin".

It mutumesc pentru raspuns.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #14 : 25.Mai.2010, 08:15:29 a.m. »
Cunosc eu pe cineva care are de vanzare un land cruiser de prin 2006 cumparat  de nou. Acum are 150.000 km. Este versiunea FULL! piele, navigatie, cutie auto etc. Il da ca si-a cumparat noul model de Land Cruiser [si pe asta a dat o avere ca l-a comandat de prin America - cica in Romania nu are toate optiunile.. bla bla]. Am inteles ca vrea cam 21.000 pe el

Offline tau

« Răspuns #15 : 25.Mai.2010, 02:54:10 p.m. »
Cunosc eu pe cineva care are de vanzare un land cruiser de prin 2006 cumparat  de nou. Acum are 150.000 km. Este versiunea FULL! piele, navigatie, cutie auto etc. Il da ca si-a cumparat noul model de Land Cruiser [si pe asta a dat o avere ca l-a comandat de prin America - cica in Romania nu are toate optiunile.. bla bla]. Am inteles ca vrea cam 21.000 pe el

Alex,multumesc pentru pont.

Totusi, mi se pare aiurea sa dau 21.000 de euro pe o masina cu care ma duc de citeva ori pe an cu ea la mare / munte / balta / iarba verde.
Am acasa un I30 (diesel) cumparat anul trecut de nou si un Grand Espace (diesel) masina de serviciu.

In principiu vreau sa fac schimb (cu motocicleta).
Daca nu iese, imi iau - cred ca pina la urma - un Jimny second.

Offline BXXENL

« Răspuns #16 : 25.Mai.2010, 04:56:10 p.m. »
Jimny stiu din experienta ca se descurca pe nisip pt ca m-a scos pe mine de unde eram infipt fara nici un stres, ziceai ca e la plimbare. Am ramas  :-O
  • SX4 1.5
Alex

Offline tau

« Răspuns #17 : 25.Mai.2010, 05:03:06 p.m. »
Jimny stiu din experienta ca se descurca pe nisip pt ca m-a scos pe mine de unde eram infipt fara nici un stres, ziceai ca e la plimbare. Am ramas  :-O

ups! sa inteleg ca este si voinic - nu doar descurcaret?
adica daca este cazul mai poate da din caluti, nu-i tine doar pentru el?

banuiesc ca masinuta ta are tractiune doar pe fata, nu?

Offline shpeedy

« Răspuns #18 : 25.Mai.2010, 06:06:04 p.m. »

Alex,multumesc pentru pont.

Totusi, mi se pare aiurea sa dau 21.000 de euro pe o masina cu care ma duc de citeva ori pe an cu ea la mare / munte / balta / iarba verde.
Am acasa un I30 (diesel) cumparat anul trecut de nou si un Grand Espace (diesel) masina de serviciu.

In principiu vreau sa fac schimb (cu motocicleta).
Daca nu iese, imi iau - cred ca pina la urma - un Jimny second.

Daca e sa facem o paralela la nivel de preturi intre LandCruiser - Pajero - Patrol, am constatat ca Toyota este cea mai scumpa pe piata SH, urmata de Pajero si de Pajero Classic/Pajero Sport/Patrol. Daca te intereseaza aceasta ultima categorie de pret, poate ar fi bine sa te uiti si la Hyundai Galloper care nu este altceva decat prima generatie de Pajero re-tehnologizata.

Ca parere personala, cel mai bun raport an fabricatie - capabilitati - pret, mi se pare a-l avea Jimny.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline tau

« Răspuns #19 : 25.Mai.2010, 07:28:35 p.m. »
Citat
Ca parere personala, cel mai bun raport an fabricatie - capabilitati - pret, mi se pare a-l avea Jimny.

Sunt de acord cu tine.

In plus parca nu-mi vine sa dau aiurea aproximativ 22 mil. / an - RCA-ul si impozitul pentru un Land Cruiser.
« Ultima Modificare: 25.Mai.2010, 07:45:47 p.m. de deconectat »