toata lumea zice ca sunt proaste astea aftermarket pentru ca toti bizonii isi pun pe masina fara sa regleze farul ulterior ... nu cred ca a stat unu din astia care v-au orbit in trafic sa vada cum se imprastie fasciculul de lumina ...
Am prieteni care si-au pus pana acum si n-am fost deranjat de nici unu, Bmw e36 [ scurta fara lupa, lunga cu lupa ], Golf 2 Bi-xenon - fara lupa , Fiat Punto [ la fel ca la BMW ], conteaza foarte mult si cine le pune si ce interes isi da, daca dai 50 ron manopera pt o instalatie crezi ca ala sta sa-si piarda timpul cu tine?
Ce sa mai spunem de bizonii care te orbesc ci cu halogen? aseara un orbete cu loganu cred ca avea farurile la maxim in sus ... proiectoare aprinse, ceata la fel ... l-am prins la semafor in spatele meu si de nu i-am dat la frane in ochi de i-a venit rau ... tot nu intelegea ... a venit langa mine , ii fac semn ca ii bat farurile in copaci ... prostu tipa prin geam "si ce plm" .... eh ... te-n ... ta cand ti-o intra unu de pe contrasens in tine si va faceti praf amandoi pt ca l-ai orbit pala...
Tara asta e plina de habarnisti care isi pun ceva pe masina doar ca e la moda, de ex, stickerele cu 4t ...