Autor Subiect: Folositi faruri cu xenon?  (Citit de 28104 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Folositi faruri cu xenon?
« Răspuns #10 : 18.Feb.2009, 05:50:59 p.m. »
Frate-meu a platit amenda in Romania pt ca avea proiectoarele de ceata aprinse fara a fi totusi, ceata...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Sony

« Răspuns #11 : 18.Feb.2009, 05:56:51 p.m. »
:-O
Inseamna ca in BUCURESTI cel putin avem numai oameni "chiori" (cred ca 90% din masinile din Bucuresti care au proiectoare merg ori numai cu ele aprinse ori in concubinaj cu faza scurta....HUAAAA!!! X-()
I-ai uitat pe cocalarii care merg cu pozitii + proiectoare. Frustrati care vor sa arate ca isi permit o masina cu proiectoare. Din pacate in cele mai multe cazuri nu vor sa ne arate si ca si-au permis o masina cu semnalizare.

Eu am folosit mai des stopul de ceata decat proiectoarele. Daca vad in spatele meu o masina cu proiectoare aprinse, imediat ma gandesc ca in fata lui e ceata si il ajut sa vada mai bine aprinzand stopul. Daca sunt oprit la semafor si am unul din asta in spate tin piciorul pe frana tot timpul. Cand am in fata unul cu stopul de ceata aprins bag si io o faza lunga. Faza mea lunga e de 55 W ca si faza scurta, dar la el "faza lunga" de pe spate (stopul ceata) are 21 W, fata de "faza scurta" (pozitii) care au doar 6 W, adica de 3,5 ori mai puternica.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2009, 06:00:08 p.m. de Sony »
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #12 : 18.Feb.2009, 07:08:31 p.m. »
dar cei cu lumini dealea albastre in loc de becurile de la pozitii si farurile de ceata aprinse nu te deranjeaza ? Sunt satul de astiaaaaa :( Noaptea nu vede nimic omu ' , da ie la moda si ie smecher , care este  :good:...
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #13 : 18.Feb.2009, 10:29:06 p.m. »
   Dupa cum explica Sony "avantajele" utilizarii proiectoarelor realizez ca tara asta chiar e plina de idioti. In intentia de a face rau altora nu fac decat sa-si faca rau singuri. Ce chestie de cacat...
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 18.Feb.2009, 10:40:40 p.m. »
In intentia de a face rau altora.............

Din pacate cred ca aici ai sesizat exact esenta! :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #15 : 19.Feb.2009, 12:04:06 a.m. »
Bre, daca prin expresia "a face rau altuia" va referiti la mine, aveti dreptate. Le prajesc retina daca in dorinta lor de a fi "cul" nu le pasa de conurile si bastonasele mele.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #16 : 19.Feb.2009, 10:29:23 a.m. »
daca Suzuki va scoate un kit de faruri cu xenon la un pret acceptabil atunci imi voi monta, altfel nu.

Cat despre proiectoarele de ceata am o fantezie pe care din pacate cred ca nu voi apuca sa o pun in practica; mi-ar place sa am un ciocan din ala cu coada lunga cum au aia la CFR cand lovesc rotile vagoanelor si sa merg printre masinile oprite la stop cu proiectoarele aprinse si sa le zambesc suav celor ce se afla in ceata in timp ce le verific proiectoarele   >:)

Offline Sony

« Răspuns #17 : 19.Feb.2009, 11:00:08 a.m. »
Vrei sa iti fac rost de un ciocan din ala? :D

Offline hugbear

« Răspuns #18 : 19.Feb.2009, 08:33:51 p.m. »
Bre, daca prin expresia "a face rau altuia" va referiti la mine, aveti dreptate.

Nu, eu cel putin ma refeream la "jme" cu mentalitatea "sa vezi ce-l fac pa fraeru dan fata cu microundele mele..."; adica la aia la care te refereai si tu.
« Ultima Modificare: 19.Feb.2009, 08:35:26 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #19 : 19.Feb.2009, 08:39:45 p.m. »
Vrei sa iti fac rost de un ciocan din ala? :D
ii dau eu , nasul meu lucreaza la CFR  >:)
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black