Autor Subiect: bieleta uzata  (Citit de 8313 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline petre2

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Gen: Bărbat
bieleta uzata
« : 17.Mar.2010, 11:53:08 a.m. »
Buna,

Am facut ITP-ul zilele astea si au descoperit bieleta din fata dreapta uzata si trebuie schimbata.
Oare reparatia intra in garantie ? daca nu, cam cat ar costa (piesa + manopera) ?

Mersi

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
Re: bieleta uzata
« Răspuns #1 : 17.Mar.2010, 01:42:43 p.m. »
salut, bun venit pe forum... completeaza te rog tot profilul sa stim ce masina ai din gama suzuki ca sa-ti spuna colegii de forum exact ce doresti...  ;)

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 17.Mar.2010, 02:02:55 p.m. »
in functie de varsta masinii si numarul de kilometrii, probabil ca daca inca esti in garantie o sa fie schimbata pe garantie. desi cei de la ITP probabil ca nu s-au uitat f atent.. sau? mai exista problema la caseta de directie care poate sa apara in partea dreapta care sa dea un joc si zgomot acolo

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 17.Mar.2010, 02:03:18 p.m. »
Bine ai venit @petre2!

Nu stiu exact raspunsul la intrebarea ta, dar inceraca sa iei legatura cu userul @WayOfLife, el lucreaza la delerul Autonet si poate stie mai multe. Sa ne spui si noua ce si cum. :)

Deschide daca vrei un topic separat cu ITP-ul, unde, cum a decurs etc. Din cate stiu esti primul care ne scrie ca a facut ITP-ul.

Offline petre2

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 17.Mar.2010, 02:31:22 p.m. »
Prea multe nu-s de spus. E vorba de SX4 GLX, 2 ani (cca. 20k km), deci e in garantie. O sa dau un telefon la B&S (de acolo am luat-o) si va spun ce obtin.
La ITP (un centru de langa stadionul Ghencea) totul a fost ok in afara de bieleta din dreapta; cica e f. uzata. La caseta de directie e ok.

... inceraca sa iei legatura cu userul @WayOfLife, el lucreaza la delerul Autonet si poate stie mai multe.
Apropo de Autonet, cu vreo 2 saptamani inaintea ITP-ului am facut am facut revizia a II-a chiar la .... Autonet.
Au urcat-o pe rampa, au dat jos rotile, au schimbat consumabilele, au investigat vizual ansamblul de directie, etc., etc. Totul parea ok - iar acum problema cu bieleta. E posibil sa nu fi observat problema, dar oare e scuzabil ??  :-?

Referitor la revizie: revizia I-a (aveam vreo 10k km.) am facut-o la Radacini Giurgiului; totul parea ok. La nici o saptamana, placutele de frana au inceput sa scartaie. Am investigat: placutele erau extrem de tocite incat trebuiau schimbate urgent. E normal sa se intample asa imediat dupa revizie ? macar sa ma fi anuntat  :-((  Chiar i-am suspectat ca mi-au schimbat intentionat placutele cu altele tocite, dar ce sa le mai faci ? .... asa ca anul asta am mers la Autonet.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 17.Mar.2010, 02:35:32 p.m. »
B&S Motors nu mai exista. Vezi aici.

Offline petre2

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 17.Mar.2010, 02:39:58 p.m. »
Da, stiu, dar am inteles ca mai fac service-uri; presupun ca mai onoreaza piesele pe garantie .... dar daca nu ?  :-?

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 17.Mar.2010, 02:46:14 p.m. »
...am facut revizia a II-a chiar la .... Autonet.
Au urcat-o pe rampa, au dat jos rotile, au schimbat consumabilele, au investigat vizual ansamblul de directie, etc., etc.
Una este doar o vizualizare si alta este o verificare pe "masa" de vibratii de la statiile ITP.

Bieleta de directie nu cred ca va intra in cadrul "Garantie". Practic este o piesa "consumabila" din cauza gropilor prin care se circula.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 17.Mar.2010, 02:57:39 p.m. »
Eu am schimbat pe garantie telescoapele. Deci e posibil sa intre in aceiasi categorie si bieleta.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #9 : 17.Mar.2010, 03:04:21 p.m. »
@petre2: salut si bine ai venit!

Bieleta era lovita sau stramba?ca exista si posibilitatea asta.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension