Prea multe nu-s de spus. E vorba de SX4 GLX, 2 ani (cca. 20k km), deci e in garantie. O sa dau un telefon la B&S (de acolo am luat-o) si va spun ce obtin.
La ITP (un centru de langa stadionul Ghencea) totul a fost ok in afara de bieleta din dreapta; cica e f. uzata. La caseta de directie e ok.
... inceraca sa iei legatura cu userul @WayOfLife, el lucreaza la delerul Autonet si poate stie mai multe.
Apropo de Autonet, cu vreo 2 saptamani inaintea ITP-ului am facut am facut revizia a II-a chiar la .... Autonet.
Au urcat-o pe rampa, au dat jos rotile, au schimbat consumabilele, au investigat vizual ansamblul de directie, etc., etc. Totul parea ok - iar acum problema cu bieleta. E posibil sa nu fi observat problema, dar oare e scuzabil ??
Referitor la revizie: revizia I-a (aveam vreo 10k km.) am facut-o la Radacini Giurgiului; totul parea ok. La nici o saptamana, placutele de frana au inceput sa scartaie. Am investigat: placutele erau extrem de tocite incat trebuiau schimbate urgent. E normal sa se intample asa imediat dupa revizie ? macar sa ma fi anuntat

Chiar i-am suspectat ca mi-au schimbat intentionat placutele cu altele tocite, dar ce sa le mai faci ? .... asa ca anul asta am mers la Autonet.