Autor Subiect: bieleta uzata  (Citit de 8314 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: bieleta uzata
« Răspuns #20 : 17.Mar.2010, 10:10:01 p.m. »
verificare=vizualizare din punctul meu de vedere    >:D<
Jocurile nu le poti depista prin vizualizare ci numai prin efort fizic daca tragi de piesa respectiva asa ca, punctul tau de vedere CADE :pardon:.

...supendezi masina pe crick si sa zgiltii un pic roata odata tinind miinile la 9:15 apoi la 12:30 ...
9:15 este pt verificare jocuri pivoti, bielete, bucse; 12:30 este pt verificarea jocurilor in rulmentii rotilor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #21 : 17.Mar.2010, 11:48:12 p.m. »
copii wol nu e mecanic... iar va luati de el :P

9:15 inseamna pt cei\cele ce nu stiu ca pui cele 2 manute pe roata la ora 9 si la ora 15 ca si cum ar fi fost un ceas..
noa ca m-am bagat si eu in seama

Offline adrian_r5

« Răspuns #22 : 17.Mar.2010, 11:55:45 p.m. »

... nu e vorba de a fi sau nu mecanic ... ci de a face diferenta intre verificare si vizualizare.

Faptul ca ar cam trebui sa fii mecanic sau macar sa te pricepi si la mecanica pt. ca cei din service sa nu-si bata joc de tine ... asta este deja alta poveste ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Sakura77

« Răspuns #23 : 18.Mar.2010, 06:57:57 a.m. »
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #24 : 18.Mar.2010, 08:19:05 a.m. »
@WayOfLife ... eu te inteleg ca tii cu ursu, ca el iti da leafa ... da' totusi ... incearca sa treci putin prin filtru gindirii  ;)

... iar daca nu-ti reuseste ... poate te inspiri de aici si de aici  ;)

cand o sa intelegi faptul ca "ursu' " nu-mi da leafa si ca nu sunt mecanic (thanks miocrl) atunci o sa iti inteleg si eu atacurile gratuite.
Repet pentru toata lumea: Nu am NICI o legatura cu departamentul mecanica...Eu ma ocup strict de masinile noi si operatiunile logistice aferente acestora (import,vama,rar,pregatire,livrare,etc.....)
Ca am ales sa ajut comunitatea Suzuki in orice fel pot asta e altceva. Tocmai de aceea am si scris: "din punctul meu de vedere ". Dar deja intru prea mult in off-topic.

(ontopic)Bottom line: daca vreodata exista vreo problema la noi si credeti ca la masina nu s-a efectuat ce anume s-a cerut contactati-ma pentru a putea lua legatura cu colegii care s-au ocupat de masina si pentru a REMEDIA situatia cat mai rapid.
Toata lumea greseste. Important este sa VREI SA REZOLVI problema nu sa stai sa arati cu degetul. ;)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline petre2

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #25 : 18.Mar.2010, 09:25:42 a.m. »
ce lot e masina, cumva 98 ?
daca da, inseamna ca s-ar pute sa fie o legatura cu problema casetei, la unele masini nu a cazut caseta, ci bieleta,

da, ianuarie 2008; caseta mi-a zis ca e ok
« Ultima Modificare: 18.Mar.2010, 09:27:39 a.m. de petre2 »

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 18.Mar.2010, 10:06:54 a.m. »
Nu ma iau de nimeni fara motive; am dorit doar sa-i atrag atentia asupra unei greseli pe care o face.

P.S. Nici eu nu-s mecanic ;) .............. pasiunea e mare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 18.Mar.2010, 10:08:17 a.m. »
Hai sa revenim cu postarile la subiect.

Offline Laurentiu

« Răspuns #28 : 18.Mar.2010, 10:21:02 a.m. »
...sa revenim... la subiect.
Tot la subiect sintem chiar daca ce am scris ceva mai sus nu pare sa fie.
O verificare vizuala nu face decit sa vezi un defect extern (o indoitura, o urma de lovire etc).
O verificare prin consum de lucru mecanic (tragere, impingere, ridicare, coborire) poate scoate la iveala defectele interne (ascunse - jocuri in functionare).
  • Suzuki SX4

Offline petre2

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #29 : 18.Mar.2010, 10:25:22 a.m. »
Am sunat la autonet, a fost un domn politicos, i-am explicat si m-a invitat pt. constatare sapt. viitoare, si ca daca e defect de fabricatie se va schimba pe garantie. Dar daca e lovitura, nu mai e pe garantie. Aici cred ca e loc de interpretare. Voi vedea ...
O sa-i rog sa se uite foarte atent si la caseta de directie.