Autor Subiect: PRETURILE CONSUMABILELOR LA DEALERI VS. MAGAZINE GEN Metro, Selgros,etc  (Citit de 34950 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MrZ

Sa judecam prin comparatie si sa evitam dealerii care ne jecmanesc
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline rexkrokiDAU

am cerut prin mail la mai multi dealeri Suzuki din tara preturi pentru jante de tabla de 15" iar pana acum am primit doar doua raspunsuri:

- in Bucuresti pe centura pretul este de 41 Euro + TVA pe bucata cu livrare in 10 zile
- de la dealurul din Timisoara am aflat ca nu au pe stoc, le aduc doar in urma unei comenzi dar nu stiu in cate zile si pretul este de aproximativ 50 Euro, din nou nu stiu daca cu TVA sau fara. Tot in Timisoara mai au spre comercializare set jante+anvelope iarna Pirelli =600 Eur.(150Eur.buc.)

Alte raspunsuri nu am primit deocamdata...
« Ultima Modificare: 23.Sep.2008, 09:12:44 a.m. de rexkroki »

Offline LeonardSZK

Am comandat la Sibiu jante de tabla (originale) cu 32,3 euro + TVA (~38,5 euro). Astept sa vina :)

News: Au venit! Luni ma duc sa le iau de la Sibiu. Pret= (120lei+TVA)x4=571 lei
« Ultima Modificare: 24.Sep.2008, 09:04:46 p.m. de LeonardSZK »
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline rexkrokiDAU

Super. Am comandat si eu ieri 4 bucati tot la Sibiu, la acelasi pret. Dupa cate zile a venit comanda ta?

Offline LeonardSZK

:-[Nu mai stiu! Ba da. Am sunat dupa vizita la B&S... Doua saptamani.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Fiind o diferenta mare intre consumabile la dealeri si magazine..., ne putem duce la revizii cu ulei si filtru cumparate de noi? ... mai economisim ceva macar .... (daca unii dealeri nu dau atentie ptr noi la revizii ....)

Offline MrZ

De exemplu, la Sibiu poti, dar nu e rentabil sa iei din alta parte. Ei cumpara uleiul la butoaie de 80l de tabla, deci en-gross, si la ei e acelasi pret sau chiar mai mic decat in magazine, la bidoane(chiar si de 4l).
Cost revizie 15000Km: 370lei, cu ulei Mobil 1 full sintetic 5W30 ESP!
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline Sony

E dreptul tau legal sa mergi cu piesele tale, iar ei sa ti le monteze numai!
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Dar la alte reprezentante de ce este revizia mai mare cca. 600 ron poate mai schimba si altceva in afara de ulei si filtru.. 

Offline Sony

Operatiunile care se fac la fiecare revizie sunt prevazute in carnetul de service. Toate service-urile iti fac acelasi lucru, doar ca unii sun mai nesimtiti si te factureaza mai mult.
Ma distreaza Muppetsii! :)