Autor Subiect: SENZATIONAL....  (Citit de 5673 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

SENZATIONAL....
« : 06.Mar.2010, 07:32:07 p.m. »
....este termenul cel mai des folosit de "marii producatori" de emisiuni tv.
Acelasi format,aceeasi invitati,aceleasi barfe,aceleasi chihoteli din public .
Si aberatiile au culminat cu o prezenta obligatorie pentru formatul unei
emisiuni de larga popularitate,d-l Vadim Tudor Cancan.
Oare ei chiar nu se vad cat sunt de penibili?
Madalin..Brancu..Maruta.........  :-t
Daca se considera ca nu e un subiect de barfa se poate sterge

Offline bogdanb

Re: SENZATIONAL....
« Răspuns #1 : 06.Mar.2010, 11:29:43 p.m. »
Daca se considera ca nu e un subiect de barfa se poate sterge

Pai ce sa zic, este subiect de barfa, fara doar si poate! Din pacate in media actuala - fie ea TV, radio sau presa scrisa (detest acest cliseu dar inca nu am gasit o formula alternativa corecta) - este la putere o (de)generatie de editori, inculti pana la limita oligofreniei, dar care isi inchipuie ca le stiu pe toate si pentru ca pot incearca sa impuna publicului propriile (non-)valori. De-aia 99% din subiectele scrise sunt "cine cu cine s-a combinat" si de-aia 99% din "stirile" TV sunt "cine pe cine a talharit"; de-aia 99% din stirile sportive sunt "cu cine s-a mai culcat cutare fotbalist"... si exemplele pot curge la nesfarsit.
On topic, de-aia toate emisiunile de gen (adica 99% din productiile TV "proprii") au formate similare, de-aia la telejurnal dau toti aceleasi "stiri" (de fapt este acelasi calup informativ cumparatde la cele 2-3 agentii de presa) de-aia vedem aceleasi reclame la aceleasi ore, si chiar aceleasi filme pe toate posturile TV.
Evident ca sunt cu totii niste penibili imbecili si imbecilizanti, dar cui ii pasa? Bizonul casca ochii, ranjeste cu gura pana la urechi, eventual molfaind popcorn, iar la finalul emisiunii se simte incarcat de spiritualitate...
De aceea probabil, totul este... senzational !!!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Daniel42

« Răspuns #2 : 07.Mar.2010, 11:41:05 a.m. »
Pe mine ma enerveaza cel mai tare emisiunea aia care apare in fiecare dimineata cu Razvan si Dani . Aia doi se hlizesc tot timpul impreuna cu maimuta Crudu , care ce sa mai spun ? Are niste iesiri penibile de clasa patra si toale pe ea de doi lei . Nu inteleg niciodata ce subiect are emisiunea prezentata . Este de tot risul si plinsul . Culmea este ca vor ceva gen serialul Dinastia , ca si intindere . Adica sa ne enerveze vreo citiva ani .  :notlst: Apoi iarasi o parodie adevarata este " Nora pentru mama " . Aia este intradevar prostia intruchipata de emisiune . O ceata de birfitoare inchise intr-o casa si care isi reproseaza una la alta niste lucruri de doi lei de-ti vine sa plingi in hohote in prosop si sa arunci televizorul pe geam .  :-(( :P
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline body

« Răspuns #3 : 07.Mar.2010, 11:46:30 a.m. »
off topic
Oricum cine se uita la crudu nu se uita la toalele ei ci se uita la ce e sub... :D
In alta ordine de idei majoritatea emisiunilor de asa zis divertisment de la noi sunt pentru retardati . Parere personala .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline adrian_r5

« Răspuns #4 : 07.Mar.2010, 01:26:39 p.m. »
Dragi tovarasi si prieteni ... ma risc si eu cu o intrebare - va obliga cineva sa va uitati la ineptiile respective  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Daniel42

« Răspuns #5 : 07.Mar.2010, 02:20:50 p.m. »
Ooooooooooo stai fara grija . Eu nu ma uit la aberatiile astea de programe . Le-am dat doar ca exemplu de aiureala tv . :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Silfax

« Răspuns #6 : 07.Mar.2010, 04:49:50 p.m. »
Dragi tovarasi si prieteni ... ma risc si eu cu o intrebare - va obliga cineva sa va uitati la ineptiile respective  :-/

Corect si pertinent pusa aproblema. Cum este mai usor sa mentionam emisiunile care merita atentia, as propune sa scriem aici despre ele. (Nu cred ca vom avea prea multe de spus... ;) )
« Ultima Modificare: 08.Mar.2010, 08:14:33 a.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #7 : 07.Mar.2010, 09:20:38 p.m. »
va obliga cineva sa va uitati la ineptiile respective

Imi pare rau, dar pui gresit problema, din cel putin doua motive.
Primul, nu trebuie sa le urmaresti ca sa-ti dai seama cat sunt de aberante. E de ajuns sa zapezi 10 secunde si te-ai lamurit. Ca exemplu, in unele seri imi doresc sa vad un anumit gen de emisiune sau un anumit gen de filme si incep sa zapez. Protv - expiratii de la Divertis. pe A1 rage ca posedatul Dan Negru, pe Prima hlizeala de madan cu cabotinii aia de Huidu si Gainusa. Pe canal D - la orice ora telenovela turceasca. Surprinzator sau nu, TVR2 m-a dezamagit cel mai rar chiar daca nu sunt neaparat fan TVR.
Al doilea, e clar ca programele televiziunilor din Romania au calitate ZERO - inclusiv buletinele de stiri. Insa o atitudine nu doar pasiva dar chiar de negare a acestui fapt nu e de natura sa promoveze binele in societate. De aceea, nu cred ca optiunea este sa nu ma uit la TV. Eu vreau sa ma iuit la TV dar vreau si emisiuni de calitate. Poate ca si de asta televiziunile ne baga pe gat toate porcariile zi de zi... fiindca multi dintre noi prefera sa nu se uite in loc sa-i condamne si sa-i oblige sa-si ridice stacheta...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #8 : 07.Mar.2010, 09:27:35 p.m. »
Eu vreau sa ma iuit la TV dar vreau si emisiuni de calitate.

Pay TV  >:D<

in loc sa-i condamne si sa-i oblige sa-si ridice stacheta...

Atita vreme cit nu platesc ... nu cred ca am dreptu' sa condamn pe cineva ... (aia 4.5 lei platiti pt. TVR ... sa le stea in git ... )
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 08.Mar.2010, 08:30:16 a.m. »
Eu m-am resemnat, rar mai vezi la televiziunile romanesti o emisiune de doamne ajuta. Noroc ca mai pricep ceva germana si engleza si ma uit pe posturi straine transmise prin sateltit.