Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Timpul in viziunea lui Einstein
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
Mergi Jos
Autor
Subiect: Timpul in viziunea lui Einstein (Citit de 5450 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Geo (SX4Owner)
Sr. Member
Mesaje postate: 443
Gen:
Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
Timpul in viziunea lui Einstein
«
:
23.Feb.2010, 10:35:39 a.m. »
Pentru ca simt odata cu trecerea anilor din ce in ce mai mult, ca timpul trece mult mai repede, astazi este dimineata si peste "3 ore" este seara, as vrea sa aflu si opinia voastra, sau mai bine zis cum percepem cu totii trecerea timpului. Deci...
memorat
SAYURI, o gheisa plina de talente
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timpul in viziunea lui Einstein
«
Răspuns #1 :
23.Feb.2010, 11:18:15 a.m. »
Si mie imi pare ca timpul trece mai repede decat atunci cand eram copil. Poate si din cauza ca am crescut?
Citisem pe undeva ca ziua de fapt n-ar mai avea 24h si ca ar fi ajuns undeva pe la 16, dar ca noi nu percepem aceasta schimbare ca atare. O fi asa, n-o fi, poate ca doar suntem noi mai stresati, mai aglomerati... sau?
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #2 :
23.Feb.2010, 12:18:25 p.m. »
pai e simplu
- 9 ore servici
- sa zicem 2 ore drum casa-munca (dus-intors)
- 8 ore somn
Deci mai raman 5 ore sa ne facem de cap .. asta daca nu apare altceva intre timp gen o plimbare la banca sau ceva de genul.
E normal sa treaca timpul mai repede
memorat
Razvan
Hero Member
Mesaje postate: 926
Gen:
Happiness is not a destination. It's a Way of Life
«
Răspuns #3 :
23.Feb.2010, 12:29:31 p.m. »
Incearca
-12 ore servici
- 2 ore dus intors
-8 ore
Si vezi cum e sa-ti traiesti viata pe Repede Inainte
Problema este ca abia asteptam sa vina week-endul, concediu etc., si prinsi in avalansa de probleme, de multe ori uitam sa pretuim clipa, sa traim la maxim fiecare moment
«
Ultima Modificare: 23.Feb.2010, 12:34:52 p.m. de Razvan
»
memorat
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 13029
Gen:
«
Răspuns #4 :
23.Feb.2010, 12:34:49 p.m. »
Stiti cum e proverbul ala: Lucra omul ca furnica si cand moare n' are nimica. Asa si noi, toata ziua robotim sa avem ce baga in gura, sa avem cu ce ne platii chiria sau diversele rate la banca, sa-i luam scutece lu ala mic, sa avem bani de concediu, sa-i dam benzina la masina etc si ne trezim seara acasa ca au ramas lucruri nefacute dar timpul a zburat. Si cand vine concediu cele cateva saptamani libere parca zboara si mai repede. Omul actual are prea multe task-uri sa mai aiba timp si pentru sine. Cred ca bunicilor nostrii cand pazeau vacile pe islaz le trecea timpul mult mai greu.
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
whizzy
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #5 :
23.Feb.2010, 12:39:03 p.m. »
" Lucra omul ca furnica si cand moare n' are nimica"
depinde ce face omul respectiv (cu putinii bani pe care ii are) ... eu raman cu amintiri/poze de pe unde merg si incerc sa ma bucur cat mai mult de ele
memorat
miocrl
Hero Member
Mesaje postate: 5065
Gen:
Love is all around
Timisoara
«
Răspuns #6 :
23.Feb.2010, 01:00:55 p.m. »
societatea ne imbie spre agitatie. ori mergi cu valul ori ba. noi fugim pentru ca vrem mai multe. reclamele ne fac sa poftim la tot felul de cai verzi pepereti, pentru acesti cai ne trebuie bani pt bani facem munca munca munca. alergind, nu mai avem timp sa vedem nimic in jur, un pom frumos inflorit, o frunza uscata toamna, daca le-am vedea... timpul nu mai trece asa repede. e o presupunere de a mea.
memorat
https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara
jurnal de bord - SX4 1.5 GLX 2007
jurnal de bord - S-Cross 1.4 6MT Passion Mild Hybrid 48V 2020
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14889
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #7 :
23.Feb.2010, 02:35:10 p.m. »
Topicul este excelent, bravo, @Geo! Timpul trece iute atunci cand esti implicat in cat mai multe activitati. Exista unele lucruri care te atrag dinainte si altele care te imping de la spate (vezi poza alaturata) si per total iti cresc viteza de deplasare. Dar si uzura creste proportional.
Cand aveam sub 30 ani, nu prea existau job-uri supimentare ca sa-ti maresti veniturile, dar nici nu prea aveai ce sa faci cu banii (exceptand un video care costa cat juma' de Dacie sau un kil de cafea adevarata ~ juma' de salariu de stagiar). Iar in timpul liber iar nu prea aveai ce face (2 ore/ zi un singur canal TV, filme cenzurate in cinematografe). Ba da ! Aveam ce face: citeam enorm. Ceea ce nu mai fac acum, din pricina celor spuse in primele randuri...
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
andrei_a9
Sr. Member
Mesaje postate: 264
«
Răspuns #8 :
23.Feb.2010, 02:59:01 p.m. »
Citat din: whizzy din 23.Feb.2010, 12:39:03 p.m.
... si incerc sa ma bucur cat mai mult de ele
intrebarea este cum te bucuri cat mai mult de ele? gasesti timp sa stai cu prietenii, sa va uitati pe poze si sa radeti de acele amintiri sau pur si simplu le ai ca dovada a prezentei tale intr-un anume loc?
timpul este foarte scurt mereu, acum, atunci, maine, oricand si din pacate acordam o foarte mare importanta ceasului... aproape totul trebuie sa se incadreze in intervale orare bine difinite... tot timpul stam cu ochii pe ceas si incercam sa scoatem timpi cat mai buni (asta din cauza conceptului modern de multitasking); cand ceva ne da peste cap programul bine pus la punct ne enervam si avem senzatia ca daca s-a decalat ceva toate planurile ni se naruie. cel mai important cred ca ar trebui sa invatam sa lasam lucrurile sa curga si sa ne deconectam de agitatia asta perpetua... e greu, stiu
respectul meu pentru cele scrise de @gabineg; desi nu am trait acele vremuri, uneori sunt nostalgic dupa simplitatea vietii de atunci.
cat despre citit, am inceput sa resimt acest lucru din ce in ce mai des...
toate bune si cat mai mult timp petrecut cu cei dragi si in locuri deosebite!
memorat
whizzy
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #9 :
23.Feb.2010, 03:20:42 p.m. »
cine cauta si vrea o viata simpla poate sa o aiba si acum si maine si oricand ... evident cu sacrificiile de rigoare
eu ma bucur de prieteni de, oamenii pe care ii cunosc, de experientele acumulate, de povestiri la o tigare la o cafea... nu stiu pana acum e singurul lucru care ma multumeste (again nu pot sa zic ca fara sacrificii
)
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA