Salutare la toti posesorii de Suzuki Swift!
In primul rand as dori ca in acest topic sa adunam toate chestiile marunte si ascunse de la Swiftul nostru adunate de peste tot, de pe internet sau din auzite.

Nu stiu daca vor fi multe dar e bine sa le strangem pe toate intr-un singur topic.
Incep eu cu o informatie care am gasit-o recent pe internet si care poate o stiti dar e bine de amintit aici.
Am aflat ca la afisajul dintre ceasuri, pe langa CB (computer de bord) A, B, kilometraj total, mai poti seta intensitatea luminii. La aceasta setare se ajunge prin apasarea butonului de la ceasurile de pe bord unde schimbi intre A si B sau kilometraj total. Daca mai apasati inca odata apare "000". La inceput cand am observat asta nu stiam ce inseamna.

Ei, acel afisaj imi arata intensitatea luminii la bord (la un moment dat chiar imi ziceam ca e cam palida lumina la ceasuri). Daca tineti apasat a acel buton in continuu , afisajul cu "000" se va modifica automat. Va incremenata cu inca un 0 ajungand la "0000" = intensitate maxima. Apoi daca inca mai tineti apasat se va modifica in continuare micsorand intensitatea luminii : "000" apoi "00" apoi minimul "0" si tot asa in loop. Sper ca nu v-am ametit si daca acest post este total wrong rog sa se stearga.
Va multumesc si astept alte tips-uri