Autor Subiect: Tips'n Tricks - Suzuki Swift  (Citit de 4634 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
Re: Tips'n Tricks - Suzuki Swift
« Răspuns #10 : 28.Dec.2009, 10:19:52 a.m. »
eu nu stiam nici unul din trucurle astea si chiar am ramas fara baterie...noroc ca s-a deschis cu cheia manuala sa pot deschide capota! multumesc tuturor celor care ne impartasesc trucurile astea >:D<
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 09.Ian.2010, 05:50:16 p.m. »
Recent umbland pe diferite forumuri , citind am vazut ca pe forumul opel corsa se vorbea de informatii ascunse ECU prin intermediul displayului (cel de km) in care iti arata valori la : temperatura motorului , cand e fabricata masina, cati litri mai ai in rezervor , plus multe altele. Aceste valori erau afisate prin intermediul unor pasi pe care ii faceai gen: puneai cheia in contact, dadeai pe ON apoi apasai de 3 ori butonu de reset trip km , apoi a 4-a oara lung si voila!  :D
Aceasta metoda am vazut ca se aplica si la alte masini dar cu pasi diferiti. Oare la Swiftul nostru nu exista asa ceva? It made me so curious  :D
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 09.Ian.2010, 06:11:59 p.m. »
hehe mai citisem pe undeva cum ca poti reseta ceea ce a invatat masina... felul tau de a conduce. asta nu cred.

dar cine stie.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #13 : 12.Ian.2010, 04:41:32 p.m. »
informatii ascunse ECU prin intermediul displayului (cel de km) in care iti arata valori la [...] cati litri mai ai in rezervor

Asta ar fi foarte util! :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

PTR

• Vizitator
« Răspuns #14 : 12.Ian.2010, 05:18:32 p.m. »
hehe mai citisem pe undeva cum ca poti reseta ceea ce a invatat masina... felul tau de a conduce. asta nu cred.

dar cine stie.
Asta se realizeaza foarte usor prin scoaterea bornei de la baterie 10 minute. In functie de felul de a conduce ECU modifica parametrii de la amestec, poate saraci sau imbogati in anumite limite.

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 28.Ian.2010, 12:55:49 p.m. »
cum? :D
las ca-i bun asa...cat traieste omu' invata:)

chrys-gryz descrie procedeul please, ca eu nu sunt sigur ca stiu sa il descriu.. 
merge si la SX4